2777
2789
عنوان

شربت بیبی کولیک برای خواب کودک 19 ماهه خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 22 پست
سرخودمیدید؟

با دکتر غدد مشورت کردم 

گفت هورمون خوابه و به طور طبیعی تو بدن هم ترشح میشه 

ضرر نداره، و بی خوابی ضررش خیلی بیشتر از داروهاس

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با دکتر غدد مشورت کردم گفت هورمون خوابه و به طور طبیعی تو بدن هم ترشح میشه ضرر نداره، و بی خوابی ضرر ...

یعنی میشه من به بچه هام بدم کوچیکه نوزاده.یکیش ده سال یکیش شش ویکیش هفت سالشه

عزیزم ببرش دکتر صد در صد آهن بدنش کمه منن دخترم کوچیک بود. امان تا ۵ صبح چشاش قرمز بود نمیخوابید برد ...

قطره آهن بهش میدم اخه،شما هم قطره میدادین؟

یا دافع البلیات
اخه شیر کم میخوره به زور بهش شیر میدم ،شبم بیدار میشه اصلا شیر نمیخوره

بچه منم همینه کلافه شدم دوقلو هم هستن یکی خوب می‌خوابه اون یکی هممونو بدخواب میکنه یعنی بخاطر دندونه بنظرت؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بچه منم همینه کلافه شدم دوقلو هم هستن یکی خوب می‌خوابه اون یکی هممونو بدخواب میکنه یعنی بخاطر دندونه ...

اره دندونشم هست ،لثه هاش که خیلییی میخاره مدام آب دهنش داره میریزه و دندوناشو به هم فشار میده

یا دافع البلیات
قطره آهن بهش میدم اخه،شما هم قطره میدادین؟

قطره آهن میدادم آره ولی از یک تایمی به بعد انگار هم دورش باید زیاد بشه هم مولتی ویتامین دیگه باید بخوره اگه مشهدی ببرش ناهید تفضلی مقدم بلوار پیروزی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

یعنی میشه من به بچه هام بدم کوچیکه نوزاده.یکیش ده سال یکیش شش ویکیش هفت سالشه

به نوزاده نده

ولی اون چند ساله ها اشکالی نداره دوز سه باشه، واناتونین سه ، فقط یک چهارمِ یه دونه قرص، تا چند شب تا تایم خوابشون تنظیم بشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲