2777
2789
عنوان

بد خوابی همسر

1362 بازدید | 37 پست

سلام من شوهرم خیلی بد خوابه شبا خیلی تو خواب حرکت میکنه شبی چند بار بیدار میشم روش رو پتو میکشم گاهی حرف میزنه و جالبه اگه جواب حرفش رو یه چیز بگی حرف رو ادامه میده اگه من بیدار باشم و اون خواب باشه چند بار بیدارمیشه و منو صدا میکنه یا با دستش دنبالم میگرده خیلی بهم وابسته ست شبایی که من نباشم خیلی سخت میخوابه و خواب بد میبینه الان که باردارم پشت بهش میخوابم میترسم دست و پاش بخوره تو شکمم

کسی بوده که شوهرش بد خواب باشه؟ چیکارش کنم؟ پیش چه دکتری باید برم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون که خوابه انگار شما همش بیداری ی فکری براخودت بکن    

😂😂😂قانع شداستارتر😂😂😂

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

دم نوش گل گاوزبون گل شقایق گل بنفشه بابونه بهش بدید

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
اون که خوابه انگار شما همش بیداری ی فکری براخودت بکن    

من خیلی خوابم سبکه یه جوری هم شدم دلم نمیاد یخ کنه شبا خود به خود بیدار میشم و میبینم روش بازه...اینکه بیدار میشه و دنبالم میگرده رو شبایی که امتحان داشتم و بیدار بودم دیدم یا عصر هایی که اون میخوابه و من بیدارم

دیگه اینقد وابستگی هم خوب نی، شاید اظطراب داره

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من خیلی خوابم سبکه یه جوری هم شدم دلم نمیاد یخ کنه شبا خود به خود بیدار میشم و میبینم روش بازه...این ...

سردش شه خودبخود پتو میکشه رو خودش

دمای اتاق رو متناسب بذار بگیر بخواب

درسم داری بشین درستو بخون حواست به شوهرت نباشه

اون کارا فیلمشه

شوهر منم ازین اداها درمیاره

حتی نفساشو تند میکنه الکی که برم بالا سرش

یا اه وناله میکنه

اینا فیلمن همش

سوال بعدییی