2777
2789

ما رسممون اینه تا ده روز بعد بچه اومدن بچه میان سر میزنن ولی من چون خونه مامانم بودم تا پونزدهم حتی مادرشوهرم نیومد سر بزنه بعدم که اومدن یکی از خواهرشوهرام با مامانم لج بود نیومده بود و هیچ‌هدیه ای نیوردن فقط یکیشون زنگ زد بهم منم به اون یه نفر زنگ زدم تبریک عید گفتم به اون دو تا زنگ نزدم ولی شوهرم زنگ زده بنظرتون مهمه زنگ بزنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای عزیزم شما اینجوری 

ما میریم مادر زنداداشم ی رفتاری میکنه بخدا اشکمون در میاد یا زنگ میزنه میگه بچه نازکه رفت و امد نکنین 

دیشب هم مادر زنداداشم زنگ زده میگه میگه دخترم میخواد بیاد خونتون باید سه تا ماسک بزنین بچم مثل گل نازکه ترخدا حق داریم ناراحت بشیم ماهم کارمون گریس خب نیایید خونمون دیگه چ حرکتیه 

احترام میزاریم میریم کادو میخریم اینم میشه دستمزد ما خب الان قراره چند روز بمونه چطوری ما ماسک بزنیم 🤕😢

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
وای عزیزم شما اینجوری ما میریم مادر زنداداشم ی رفتاری میکنه بخدا اشکمون در میاد یا زنگ میزنه میگه بچ ...

خب بگو ما رعایت میکنیم نیاز به ماسک نیست

واقعا هم رعایت کنید مثلا نبوسید دستاتونو بشورید خودش ببینه حساسیتش کم شه

از من که خواهرشوهرم.. دو تا کار عوض کردم دوتا ماشین هم عوض کردم چندبار طلا خریدم مبارک باشه نگفت..منم ازدواج کرد اصلا به روی خودم نیاوردم وتبریک نگفتم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

وای عزیزم شما اینجوری ما میریم مادر زنداداشم ی رفتاری میکنه بخدا اشکمون در میاد یا زنگ میزنه میگه بچ ...

بگو نیاد...ما نمیتونیم ماسک بزنیم..خونه خودش بمونه

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

خب بگو ما رعایت میکنیم نیاز به ماسک نیستواقعا هم رعایت کنید مثلا نبوسید دستاتونو بشورید خودش ببینه ح ...

بچه دومشه بعدم ماک‌بوس نمیکنیم وبنطر شما رفتارش زشت نبوده ب مادرمم زنگ نزده ب خواهرم زنگ زده و ایشون ک اینقدر حساسه میتونه اصلا نیاد واقعا مجبور ک‌نیس 🤕😐عروسمون هم زنگ نزده ب مادرش گفته بگو 

خب شما ک‌حساسی خونه ما نیا اونم چند روز بمونی اخه

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

من مامانم انقد بهشون احترام میزاره یکی از خواهرشوهرام از همون اول از من و خانوادم می‌سوخت چون خودش مطلقه بود حسادت شدید داشت

بگو نیاد...ما نمیتونیم ماسک بزنیم..خونه خودش بمونه

اره والا نیاد🤕