2777
2789
عنوان

پسر عمم دو روزه مونده خونمون نمیره

201 بازدید | 16 پست

عمم خودش مونده خونه مادرش 

اصلا به روی خودش نمیاره پسرش دو روزه خونمونه 

ی زنگم به ما یا پسرش نزده 

انقد بی درکه که نمیگه تو روزای عید مهمون میاد یا ملت مهمون میرن چرا مزاحمشون شدم 

مجبوریم هر جا میریم اونم ببریم با خودمون 

مطمئنم الان با خودش میگه خوب شد شرش کم شد * شلوغه پسرش* شام و ناهار تنقلاتشم که حاضر و آمادس 

خیلی بی درک و فهمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببریدش پیش مامانش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان فردا برین دم در تحویلش بدین بگین فلان جا دعوتیم داریم میریم بعدم برین تموم شد و رفت

من به مامانم میگم که اینا هیچی حالیشون نیس انقدر تعارف نکن انقدر احترام نذار

مامانم میگه نه تو بچه ای نمیفهمی 

از  رفتار مامانم سواستفاده میکنن، اون روزم بهش یواشکی گفتم ولشون کن تعارف نکن انقد گف آره بیاد اشکالی نداره اونم اومد

بعد یه جا وانمیسته که میره بیرون گردش ماهم مجبوریم بیفتیم دنبالش یه وقت اتفاقی نیفته واسش چون یکم شره پسرش

خب پاشید برید خونه مادربزرگ مشترک اونجا بذاریدش بیاین دیگه

چن روز پیش رفته بودیم اونجا برگشتنی گفت منم برم خونه دایی 

عمم گف برو ما هم فردا میایم هنوز نیومده 

نه خودش نه شوهرش پیگیر نیستن

من به مامانم میگم که اینا هیچی حالیشون نیس انقدر تعارف نکن انقدر احترام نذارمامانم میگه نه تو بچه ای ...

اوه پسر ۱۷ ساله مونده خونتون، من فکر کردم نهایت ۸ سالشه بفرستین بره بابا پسرای این سنی خانواده خودشون به زور تحمل میکنن

چن روز پیش رفته بودیم اونجا برگشتنی گفت منم برم خونه دایی عمم گف برو ما هم فردا میایم هنوز نیومده نه ...

خب بازم برید شب نشینی

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
وقتی کسی هست که سرویس بدهخوب سرویس میگیرن🤷🏼‍♀️چند بار این جملات رو بخون

تقصیر مامانمه 

صدبار بهش گفتم خیلی تعارف نکن یکی دوبار گفتی بس کن دیگه، انقد به آدمی بی مسئولیته هیچی نمیفهمه احترام نذار 

میگه تو بچه ای نمیفهمی اینم آخرش 

5 تا عمه دارن این بچشو فرستاد مطمئنم اون یکیا هم این کارو میکنن. هیچی حالیشون نیس انگار عهد بوقه