2777
2789

کدامش. ولی اردبیل رو خیلی دوست دارم  مخصوصا جنگل فندقلو  ولی ساری هم ساحل داره. نظرتون؟ 

آب و هوای ساری تو خرداد چطوریه؟

خوشبخت میشی ولی صبر کن

به نظر من اردبیل.

ساری آنچنان جاذبه گردشگری نداره حتی ساحلش هم خیلی خوب نیست. هواش هم تو خرداد معمولا خیلی گرمه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مازندرانم،ساری تو خرداد خیلی شرجیه نفس نمیتونی بکشی

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

عزیزم اون ور قفل بود اینور جوابتو دادم 

شما عزیزم اگه مقالات یا مستنداتو بخونی قشنگم متوجه میشی که این موجودات چون سطح انرژیشون بسار پایینه با انرژی زیاد ما قدرت میگیرن

این درست ؟

بعد اینا که قدرت میگیرن شروع میکنن اول خودشونو خوب جلوه میدن حتی مدت طولانی بعد کم کم کمک میکنن اما غافل از اینکه بدجوری دارن از ما تغذیه میکنن 

این از این

وقتی تغذیشون از ما شروع شد کم کم اذیتاشونم شروع میشه شروع میکنن خودشونو به در دیوار زدن تا یه جوری مارو اذیت کنن

بعد ممکنه خواسته های نامتعارف داشته باشن

وقتی نخوای به خواسته هاشون عمل کنی بدجوری شاکی میشن و به درجه ی میرسونتت که یا دیوانه میشی یا خودکشی میکنی

عزیزم هیچ جنی مسلمان نیس

چون تحت امر خداوند نیس 

شما اگه به جنی که به حضرت محمد کمک کرد اشاره میکنی به اسم ضفر جنی یا جعفر جنی نمیدونم اسمشو‌دقیقا که اونم صاحب یه قبیله بود اما بازم اون کافر بود 

امیدوارم گیر جن کافر نیوفتی و‌اذیتت نکن عزیزم

به هرحال خیلی مراقب خودت باش

این دروازه ی که باز کردی ممکنه به ضررت باشه

انشالله که دچار عذاب نشی قشنگم 🩷

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عزیزم اون ور قفل بود اینور جوابتو دادم شما عزیزم اگه مقالات یا مستنداتو بخونی قشنگم متوجه میشی که ای ...

مرسی از دعای قشنگتون خیلی‌ متشکرم. ولی سعی از زیاد از مقالات نخونی. از آشنا. من خودم اشنامونه داره. کار بد هم انجام نمیده اصلا مذهبیه. حالا کافر هم باشن با اعتقاد خودشون دین ملاک نیست چه راجب انسان چه جن. انسانیت باز حرفه اولو میزنه 

خوشبخت میشی ولی صبر کن

مرسی از دعای قشنگتون خیلی‌ متشکرم. ولی سعی از زیاد از مقالات نخونی. از آشنا. من خودم اشنامونه داره. ...

درسته 

مرسی عزیرم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝