2777
2789

پدرو مادرم ۸ ساله که جدا شدن.یک خونه باهم ساختن که مادرم از درامد خودش کمک کرد ولی پدرم چیزی به نامش نزد.مادرم مهریه رو هم بخشید بخاطر حضانت من

پدرم پولداره

الان سه ساله ازدواج کرده.و من به تازگی فهمیدم یک دنگ اون خونه رو زده به نام زنش و ۱۸ تا سکه هم مهر زنه کرده و بشدت هم احترام میزاره و حساب میبره و میترسه از زنه طوری که من توی بیمارستان بستری بودم بخاطر اینکه گفتم زنت نفهمه جرات نکرد بدون اون بیاد عیادت من...

از اینکه اون خونه رو به نام زنه کردم من خیلی ناراحتم مادرمم خیلی گریه کرد...زنه از شوهر قبلیشم کلی مهریه گرفته و نازا هست

اگه جای من بودین چکار میکردین؟

تو چند سالته؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۲

از وکیل بپرس ببین میتونی مهریه مادرت رو به جریان بندازی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

وقتی بخشیده و طلاق گرفته نمیشه که ایشالا خدا واسشون نسازه

شاید بشه کاری کرد 

چ کاری دقیقا ازت ساختس!فقط باید با زبون نرمش کنی بابا بابا ب ریشش ببندی تا دو روز دیگه جهزیه و مخارج ...

اونارو که میده.مخارج بزرگو میده ولی خوردو خوراکو نه

الان بخاطر خونه خیلیییی ناراحتم