2777
2789
من کاملا توی زندگی خودم اینو دیدم که هر جا از آدم‌هایی که برام ارزش قائل نبودن فاصله گرفتم، بعدش آدم ...

دوست صمیمی ندارم هنوز درگیر ترومای طلاقم و پدر و مادر وحشتناکی دارم که مجبورم بینمشون فعلا شرایط جدا شدن نیست محل کارم خیلی ناجور اینه که کار رو سخت کرده 

دوست صمیمی ندارم هنوز درگیر ترومای طلاقم و پدر و مادر وحشتناکی دارم که مجبورم بینمشون فعلا شرایط جدا ...

درک می‌کنم که چقدر شرایط سختی داری. می‌تونم بپرسم چند وقته جدا شدی؟

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک می‌کنم که چقدر شرایط سختی داری. می‌تونم بپرسم چند وقته جدا شدی؟

من از سه سال پیش از نامزدم جدا شدم ولی خونه پدری خیلی بده و من کودکی سختی داشتم و کار که از اوج جوانی بابام فرستاد سرکار چون خسیس بود .....جوونی نکردم و هیچ محبتی از هیشکی ندیدم .....همین باعث شد برم سمت مشاور و روانپزشک و تمام اسرار زندگیم بگم و وابسته بشم بهش و علاقه بوجود بیاد و خود اون آدم رفتارهای دوپهلو داشت و انگار غیر مستقیم نخ میداد نمیدونم ...بی تقصیر نبود ....مثلا لمس نابجا ...به بهانه معاینه و شوخی زیاد 

من از سه سال پیش از نامزدم جدا شدم ولی خونه پدری خیلی بده و من کودکی سختی داشتم و کار که از اوج جوان ...

کسی که از تنهایی و سرگردانی یه آدم دیگه بخواد سوء استفاده کنه قاعدتا خودش کلی مسئله و مشکل داره. چه تجربه‌ی تلخی داشتی 🙁 ولی خوبه که خودت به این آگاهی رسیدی که میخوای دیگه ادامه ندی. پیشنهاد من اینه برای اینکه آسیب‌های این مدت رو کم کنی از یه مشاور خانم کمک بگیری. و حتما تلاش کن برای اینکه دور و برت رو با آدم‌های درست پر کنی. اگر دوست صمیمی نداری و یا توی محل کارت هم آدم مناسبی نیست، خودت باید دست به کار بشی و پیداشون کنی. از علاقه هات شروع کن. مثلا اگر کتاب خوندن رو دوست داری برو توی کتابخانه عمومی عضو بشو و توی کارگاه‌ها و کلاس‌هاشون شرکت کن. یا اگر ورزش دوست داری، یه کلاس ورزشی ثبت نام کن. هیچکسی نمی‌تونه یه زندگی خوب رو بهت بده جز خودت. اگر بخوای مطمئن باش که مسیر درست برات مشخص میشه. 🤍

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
چجوری فراموشش کردی

اصلن تو ذهنمم نمیاد بخاطر سرگرمی بودم و اینکه وقتی میبینم پشمشم حسابم نکرده ت.خمم حسابش نمیکنم

قبل این کسی بود که نزاشت آب تو دلم تکون بخوره خاستگاریمم اومد ۵ سال باهم بودیم رفتیم مسافرت رفتارش عوض شد اونم دکمه سیکشو زدم..

توام مطمعن باش باید قوی تر بشی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

چجوری راحت شدی چجوری غصه نخورم بعدش

با زجر و عذاب جدا شدم چون به شدت وابستش بودم بهم خیلی محبت کرده بود واقعا درد کشیدم و تا چندماه حالم بد بود همش گریه میکردم اما شد بالاخره شد و تونستم فراموشش کنم 

میخوام بهش بگم دیگه نمیام و نمیبینمتون ولی از تبعاتش میترسم ...میترسم دیوونه بشم یا مریض

نه دیوونه نمیشی مریض نمیشی فقط یه مدت گریه و بی قراری میکنی که طبیعیه و باید اون مرحله سخت سوگواری رو بگذرونی اما نه ادم میمیره نه مریض میشه نه دیوونه 

چجوری فراموشش کنم خیلی بهش علاقه مندم و احساس میکنم فشارهای زندگی منو به سمت اون سوق داد

فقط بدون اون آدمی که تو رویاهاته اون نیست، واقعا نیست باور کن یچیز قشنگ فقط تو ذهنت ساختی ازش

اگه اینو بفهمی زده میشی

میشه یه صلوات برام بفرستی؟

خوش بحالتون من نصف شما قوی نیستم

اولا هیچوقت به کسی نگید خوشبحالتون جالب نیس

من همین الانم با کسی تو مجازی چت میکنم ازش خوشم میاد ولی ادامه دار نیس بابتش گریه میکنم و وابستگی دارم

اما دنیای واقعیم واقعا جای هر اشغالی نیس یا باید ادم حسابی باشه یا نباشه 

فکر کن مثل خونت که هر وسیله اظافی جایی نداره قلب و فکرتم همینه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲