2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام اسرار زندگیم میدونه که به قولی اسرار مگو .....میتونه راحت لو بده و خیلی خطرناکه برای زندگیم

اوووو پس چجوری میخوای کاندید ریاست جمهوری ایالت متحده بشی و تو حزب خودت پیروز بشی اینجوری که نمیشه میخوای دستور بده به شیوه ای تراژیک سرشو زیر آب کنن  تا تو بتونی تو کاخ سفید بدون دردسر باقی بمونی 😐🤣🤣🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

۴ سال باهاش بودم چون میفرتیم تفریح و سفر و بیرون و دور دور باید ۱۰۰ بار بهش میگفتم ولیکلن دیگه زنگ ن ...

بله من از هر طرف تحت فشارم اون فقط یه کور سوی امید بود تا الان منو سرپا نگهداشته بود ولی دیگه اونقدر بهم توهین کرد میخوام فراموشش کنم 

مرسی عالی ببین من همین الان زندگی وحشتناکی بعد طلاق با پدر بداخلاق و خسیس و مادر م دارم و یه درد دیگ ...

ببین دختر خوب مشکل شما اینکه فکر میکنی یه شب باید بخوابی و فردا به روال عادی برگردی یا یه راهی هست سریع همه چیز عادی بشه

نداریم متاسفانه همچین چیزی شما باید درد بکشی تا سوگ ارتباط تموم بشه حالا چقدر؟ به قدرت شما و عمق اون رابطه برمیگرده فایلای روانشناسی گوش بده مطالعه کن 

یه کامنتی گذاشتی که همه چیز زندگیتو میدونه خب اشتباه کردی 

درس بگیر و دیگه مسائلت رو شرح نده برای هر کسی

البته اگه مشاورته که یه همچین چیزی تو ذهنمه که مشاور کارش دونستن رازهای مگوست نباید نگران باشی اگه واقعا مشاوره

میخوام بهش بگم دیگه نمیام و نمیبینمتون ولی از تبعاتش میترسم ...میترسم دیوونه بشم یا مریض

دلایلی‌رو که میخوای ازش جدا بشی رو بنویس. (مثلا کنارش حس ارزشمندی نمی‌کنم، ارزش‌های زندگی مون متفاوته، کنترل خشم نداره و ...) و یه جایی هم برای خودت اینو یادداشت کن که همیشه جلوی چشمت باشه: تا آدم‌های اشتباه رو رها نکنیم آدم درست وارد زندگی‌مون نمیشه.

سخته ولی اگر صبور باشه، نتیجه‌اش شیرینه 😊

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
نفهمیدم عزیزپ

عب نداره دوباره بخون

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

تمام اسرار زندگیم میدونه که به قولی اسرار مگو .....میتونه راحت لو بده و خیلی خطرناکه برای زندگیم

اصلا یه درصد هم بهش فکر نکن اهمیت نده 

گفتی که گفتی مگه چیه از چی میترسی اخه

ببین داری بهونه میاری برای تموم نکردن رابطه 

این بهونه تورو تا چند سال دیگه ضعیف تر و بیچاره تر میکنه

پس با اینکه میدونی سخته زودتر تکلیفتو معلوم کن و راحت شو 

نمیتونی از ایران بری ؟

دلایلی‌رو که میخوای ازش جدا بشی رو بنویس. (مثلا کنارش حس ارزشمندی نمی‌کنم، ارزش‌های زندگی مون متفاوت ...

ممنونم برام دعا کن خیلی شجاعت میخواد برای ادم مثل من که هیچ نقطه اتکایی نداشت 

اصلا یه درصد هم بهش فکر نکن اهمیت نده گفتی که گفتی مگه چیه از چی میترسی اخهببین داری بهونه میاری برا ...

دارم زبان میخونم تعیین سطح شدم زده مبتدی شاغل تمام وقت دولتم وقت درس خوندن نیست وگرنه بهترین گزینه ام همینه 

ممنونم برام دعا کن خیلی شجاعت میخواد برای ادم مثل من که هیچ نقطه اتکایی نداشت

من کاملا توی زندگی خودم اینو دیدم که هر جا از آدم‌هایی که برام ارزش قائل نبودن فاصله گرفتم، بعدش آدم‌های درست وارد زندگی‌ام شدن. اگر دوست همجنس صمیمی داری، توی این مدت باهاشون بیشتر در ارتباط باش. و سعی کن توی محیط هایی باشی که آدم‌هایی با علایق و سلایق خودت حضور دارن. از پسش برمیایی 🌻

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊