2777
2789

میشد به خاطر اینکه طرفتون قصد ازدواج نداشت بیاین یه لحظه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ سال باهاش بودم چون میفرتیم تفریح و سفر و بیرون و دور دور باید ۱۰۰ بار بهش میگفتم ولی

کلن دیگه زنگ نزدم اونم پیگیر نشد مثل همیشه

گشنگی بکش ولی از گوشت صگ نخور

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

چجوری فراموشش کنم خیلی بهش علاقه مندم و احساس میکنم فشارهای زندگی منو به سمت اون سوق داد

اگه مطمئنی ایندتون باهم به جایی نمیرسه باید مرحله به مرحله دور شی تا یهو بهت شوک وارد نشه و داغون نشی

چجوری فراموشش کنم خیلی بهش علاقه مندم و احساس میکنم فشارهای زندگی منو به سمت اون سوق داد

چند وقته از جدایی تون می‌گذره؟

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

ببین عزیز به این فکر کن ته همچین راهی قطعا و حتما جداییه

حالا دو تا راه داری یا الان دردش رو هر چی که هست بکشی با هزینه به نسبت کمتر خودت بیای بیرون

یا فرضا پنج سال دیگه کشش بدی هر روز بخاطر اولویتش نبودن درد بکشی و تهش با هزینه خیلی بیشتر دکمت زده بشه

هر دو راه درد آورن هر دو راه تهش جداییه

اما اولی آسیبش کمتره... 

اگه مطمئنی ایندتون باهم به جایی نمیرسه باید مرحله به مرحله دور شی تا یهو بهت شوک وارد نشه و داغون نش ...

تمام اسرار زندگیم میدونه که به قولی اسرار مگو .....میتونه راحت لو بده و خیلی خطرناکه برای زندگیم 

تو رابطه سمی نبودم ولی یه مگس سمی و آویزون رو تونستم با مگس کش از زندگی ام بدم بیرون 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ببین عزیز به این فکر کن ته همچین راهی قطعا و حتما جداییهحالا دو تا راه داری یا الان دردش رو هر چی که ...

مرسی عالی ببین من همین الان زندگی وحشتناکی بعد طلاق با پدر بداخلاق و خسیس و مادر م دارم و یه درد دیگه اضافه میشه