2777
2789
عنوان

بتای منفی روز چهاردهم انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 83 پست
دوست داره عزیزم خواهرم الان دخترش کلاس هشتمهبسپارش به خدا خودش بهترین و برات میسوزهبنات چند بود؟

بتا با تیتر ندادم گفتن تعطیلات  بدون تیتر برات انجام میدیم مثلا رفته بودم بیمارستان خصوصی آزمایش دادم

گفتن باتیتر میخوای دو روز صبرکن

منم همون گفتم مثبت ومنفیشو بگید  که منفی شد

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

حتما خدا  میخواد در زمان بهتری نعمتش بهت بده گلم 

خواهر شوهرم بعد ده سال و چند بار ای وی اف باردار شد اونم طبیعی بدون رفتن به دکتر خودش می‌گفت می‌خواستیم پول جمع کنیم از صفر شروع کنیم که خدا سورپرایز ش کرد درست وقتی می‌رفت باشگاه ورزش و کارای سنگین انجام میداد ناامید نشو

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتا با تیتر ندادم گفتن تعطیلات بدون تیتر برات انجام میدیم مثلا رفته بودم بیمارستان خصوصی آزمایش داد ...

گاهی بیبی چک بهتر نشون میده اونم امتحان کن

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
دور از جون...گلم پس فردا که بچه بیاد میخوای چکار کنی؟ هی میریزه و میپاشه همش دستت گیره نمیرسی انجام ...

دکترم گفت زیاد نخواب  خون لخته میشه خونرسانی کم میشه وازاین حرفا

گفت کارای سرپایی اشکال نداره

خب به آدمی مثل من نباید بگن کارسرپایی اشکال نداره

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

حتما خدا میخواد در زمان بهتری نعمتش بهت بده گلم خواهر شوهرم بعد ده سال و چند بار ای وی اف باردار شد ...

خوشبحالش

توکل بخدا

دکترم گفت زیاد نخواب خون لخته میشه خونرسانی کم میشه وازاین حرفاگفت کارای سرپایی اشکال ندارهخب به آد ...

والا من جای تو بودم باز کار نمیکردم نهایت پا میشدم تو خونه یه دور میزدم باز میشستم. فکر کنم مهمه که خم و راست نشی. نشستی کابینتارو مرتب کردی کتری سابیدی والا این کارا منم خسته میکنه‌... به خاطر خودت میگم چون این دارو ها واقعا عوارض دارن چه جسمی چه روحی. من جاریم یه مدت دارو مصرف میکرد به حدی اذیت شد که بی خیال شد شما که تا اون مرحله پیش رفتی باید بیشتر تحمل میکردی... بازم بی خیال باش شاید صلاحت تو این مرحله این بوده نا امید نشو

والا من جای تو بودم باز کار نمیکردم نهایت پا میشدم تو خونه یه دور میزدم باز میشستم. فکر کنم مهمه که ...

درسته حق باشماست😔

خدا نکنه این چه حرفیه پاشو قشنگ خونتون مرتب کن به خودت برس اگه قسمت به موندنشون بود هیچ چیز باعث نمی ...

چشم

سعی میکنم بلندشم

امشب خواستگار میاد برای خواهرشوهرم میخوان حرفشو بزنن باید پاشم سرپا  باید قوی باشم   انوقت فردا میگن لابد حسودیش شده که ناراحته  

شما آندومتریوز داشتی؟انتقال بار چندمت مثبت شد؟و اینکه چقداستراحت کردی؟

بله اندومتریوز داشتم، دوبار تخمک کشی کردم چهارتا جنین بهم داد،انتقال اولم مثبت شد و استراحت مطلق بودم فقط هردوساعت یکبار یکم راه میرفتم ک خون گردش داشته باشه، تاپیک اولمو کامل بخونید با جزییات توضیح دادم.

تازه خورد کارای عیدم خودم انجام دادممثل گردگیری تمیز کردن گازشستن کتریشستن لباسهاوایتکس زدن ظرفشوییم ...

واقعا واجب بود این همه کار انجام بدی؟

من بجز تودلیم هیچکس و هیچ چیز برام مهم نبوده و نیست، 

بقول مامانم ی سال بچه داری، ی عمر خونه داری...

برا تمیز کردن و سابیدن همیشه وقت هست

دفه بعد ک انتقال دادی گوشیتو خاموش کن با هیچکس ارتباط نداشته باش،فیلم ببین موسیقی شاد گوش بده و تودلیتو باور کن و عشق کن باهاش حرف بزن

بله اندومتریوز داشتم، دوبار تخمک کشی کردم چهارتا جنین بهم داد،انتقال اولم مثبت شد و استراحت مطلق بود ...

مبارکت باشه عزیزم

چشم میخونم

واقعا واجب بود این همه کار انجام بدی؟من بجز تودلیم هیچکس و هیچ چیز برام مهم نبوده و نیست، بقول مامان ...

همش باخودم میگفتم اگرمنفی بشه وسرعیدی خونم اینجوری کثیف ونامرتب باشه چی؟ انوقت هم بچه ندارم هم خونم کثیفه ،  باورم نمبشد که ممکنه بشه و بگیره هنوز توناخودآگاهم فکر میکردم جواب منفی فقط باید ببینم.

باخودم میگفتم شوهرم انجام میده کارا رو ولی وارد کار که شدم دیدم نمیشه یه جاهایی باید خودمم کارای سرپایی انجام بدم

خلاصه اشتباه کردم

حال دلت رو میفهمم.انشالله خدا به حق این روزای عزیز دامن همه ی منتظرها رو شاد کنه.۶سال دنبال دکتر و دارو بودم.چقدر پول آزمایش و قرص و دارو دادم.پولی که خرج میکنی یه طرف حرف های مردم یه طرف.فقط فقط به خدا توکل کن و به ائمه متوسل شو.من با سومین انتقالم،دوقلو باردار شدم.خدا رو شکر .انشالله هر چه زودتر قسمت شما بشه.الآن بچه هام هر روز میزنن سر و کله همدیگه.روزای سخت میگذره