2777
2789

چرا هیچکس منو سورپرایز نمیکنه،کادو نمیگیره،انگار کسی منو نمیبینه💔☹️یعنی وجودم برا کسی مهم نیست؟؟

banu_ideaaپیج اینستام✨❤️🫠

من روز تولدم اکثرا تنهام شهر غریب:) از کسی توقع ندارم

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که کنارشونم چرا یه تبریک خشک و خالیم نمیگن☹️

اشتباه میکنن ولی توام ازشون توقع نداشته باش

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

منم دقیقا حسرت ی توجه و سوپرایز 🥺

من حتی مامانمم بش میگم امروز تولدمه میگه نه😶چون سن واقعی با شناسنامم یکم فرق داره.بالاخره که یروزی دنیا اومدم 😅🤣منو گردن بگیر دیگه مادر من🥲😅🤣

والا شوهر منم 🥺 حالا خودت بهش بفهمون ک لیاقت تولد کادو رو داری ببین چیکار میکنه

مستقیم بهش میگم، میگه من به این چیزا اعتقاد ندارم تولد چیه دیگه🫤☹️

عب نداره منم تازه تا حالا برام کسی تولد نگرفته دیگه بدار ازمن پیدا نمیکنی

هعی خواهررر شانس نداریم☹️😅🥲من از شانس بدم سن واقعیم با شناسنامم فرق داره به جا تبریک تو سرم میزنن 💔☹️انگار نوزاد باید خودش شناسنامه بگیره 🫤تقصیر من چیه که پدر و مادر بی مسئولیت داشتم💔🫤