2777
2789

البته ک هرکسی عاشق زادگاهشه🤩

اما واقعا اگه بگم ما تو بهشت زندگی میکنیم اغراق نیست  اینکه شمالی باشه و دوربرت پرباشه از جنگل 🏝و کوهای خیییلی قشنگ⛰️🏔⛰️🏔 و دشت های سرسبز🏕 و بارون وقت وبی وقتش اینکه دریا کنارته هروقت دلت گرفت میتونی درعرض کمتر از نیم ساعت برسی بهش اینکه استانت پر باشه از آبشارهای قشنگ ک هرچی ببینی سیر نمیشی

اینکه دریاچه ها و سدهای فوق العاده زیبایی داریم و اینکه هرچقدر جاهای دیدنیشو بریم بازم جاهای جدید واسه دیدن داریم...این یعنی خدا خواسته تو زندگی یه حال درست حسابی بهت بده خداجون ممنونم

من عاشق شمالم عاشق بارون عاشق جنگل  عاشق مردمش عاشق لهجه شون و هزاران بار خداروشکر میکنم ک یه شمالیم

شمام از جاهای دیدنی شهرتون بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهر شمال برا زندگی خوبه؟

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

واقعا شما تو رویای من داری زندگی میکنی . منم خیلیییی شمالو دوست دارم 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

دود و ترافیک شلوغی 😐🫤

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

شمال به شرطی که تمیز باشه.  من دیگه وحشت دارم توی راه به اطراف نگاه کنم. پر از زباله پلاستیک پوشک بچه . واقعا دیگه ادم از زیبایی لذت نمیبره .از فرهنگ نداشته یه عده حرص میخوره

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...