2777
2789
عنوان

ریا نشه ما تو مسافرت بقیه زندگی میکنیم🏝🌧🌈🌊

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 132 پست
مسافرهایی که اندازشون رو بدونن نه خداییش بی انصافی میکنی،بعدشم میگی شنیدم، حتما شمال رو برو رفتار در ...

همین چند هفته پیش یک خانم اینجا تایپیک گذاشت که تو انزلی رفته پاساژ خرید کنه فروشنده بهش تهمت دزدی زده بود بعد بجای عذرخواهی دنبالش راه افتاده بود کتکشم بزنه بعد چند نفر گفتن من خودم بومی اونجام تو اون مجتمع زیاد ازین اتفاق ها میفته

من رشتی هستم ولی ۱۰ سال اونجا زندگی کردم،چه خوب که خوش گذشته بهتون،همیشه به خوشی و گردش

رشت هم دوبار اومدم رفتم دکتر کلینیک گوارش و کبد اخه ۴ سال طارم زنجان بودم بعد اونجا می اومدم دکتر ولی فرصت نشده تفریحی بریم بگردیم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین چند هفته پیش یک خانم اینجا تایپیک گذاشت که تو انزلی رفته پاساژ خرید کنه فروشنده بهش تهمت دزدی ز ...

منم بودم تو اون تاپیک یادمه 

ادم خوب و بد همه جا هست ما رفته بودیم شمال 

نزدیک ساحل گیسوم از خروجی میای بیرون دست فروش هست این یارو بی شعور قالیچه و چیزای دستی داشت منم تو ماشین دیدم به شوهرم گفتم برو قیمت بگیر ببین چقدره 

خدا شاهده یه تیکه کوچیک شاید بگم 50.۵۰گفته بود یا هفتصد یا هشتصد

شوهرمم میگه برم به خانومم بگم میام مرتیکه بی شعور میگه برو به شوهرت بگو شوهرمم گذاشته بود پای بیشعور بودنش چیزی نمیگه دوباره میره پیشه بقیه بیشعور تر از خودش میگه و میخندن دیگه پلیس اونجا بود تذکر داد بهشون اون روز زهرمار شد بهم

همین چند هفته پیش یک خانم اینجا تایپیک گذاشت که تو انزلی رفته پاساژ خرید کنه فروشنده بهش تهمت دزدی ز ...

خب این الان دلیل بر دعوایی بودن هست؟رفتار مشکوک همه جا مشکوکه،شاید اون فروشنده بی حوصله هست،جمله شمالی ها دعوایین درست نیست،باید شمالی باشی تا گستاخی بعضی مسافرهارو ببینی و بهشون رو ندی،توپمپ بنزین طرف زنبیل گذاشته واسه فامیلش، پشتش یه صف طولانی منتظر پلاک شهرشو نمیگم دعوا نشه ولی ته بی فرهنگی بود اعتراض همه ی مردمو دید دم گداشت رو کولش رفت،یه ماشین اوند جلوی جالی خالی که نگه میداشت رو پرکرد

حالا درهرصورت این برداشت شماست،احتمالا تجربه شخصیتونه اصراری ندارم،موفق باشین تو هر شهری که هستین

برا مسافرت یا برا زندگی؟ چون خودمم یکی دو بار فقط برا خرید رفتم تبریز از نظر زندگی کردن نمیدونم چطور ...

هم زندگی دانشجویی و هم تحصیل

من خیلی به شهرش علاقه دارم

ممنون عزیزم🤍😘

کاربری دوم کاربر رها در قرن ۱۹ هستم

رشت هم دوبار اومدم رفتم دکتر کلینیک گوارش و کبد اخه ۴ سال طارم زنجان بودم بعد اونجا می اومدم دکتر ول ...

آخی زنجانی هستین؟عزییییزم😍 دختر خالم اونجاست دویست هزار بار اومدم هربارم بیشتر از قبل بهم خوش گذشت مردمان مهربونی هستن،

ان شالله سلامت باشی همیشه واسه تفریح ازین به بعد بیاین،ماهم هستیم درخدمتتون دوست خوبم

آخی زنجانی هستین؟عزییییزم😍 دختر خالم اونجاست دویست هزار بار اومدم هربارم بیشتر از قبل بهم خوش گذشت ...

قربونت گلم چه مهربونی نه عزیزم من اصفهانی هستم اونجا ۴ سال زندگی کردم بله مردم خیلی خوبی داشت الان تلفنی با دوستام در ارتباطم اینقدر دلتنگ شون هستم از بس ماه بودن 

اول فدای حضرت معصومه خودمو همه کسو کارماما اما اما غلط میگنم دیگه پا بزارم قم سه دفعه اومدم عین سه د ...

هی .....دیگه قم نیستم .چند ماهه شهر جنوبی زندگی می کنم هر ثانیه دلم پر می کشه 😭

من شمالی امیه همکلاسی داشتم تهرانی بود ولی اینجا زندگی میکردن موقع کنکورش فامیلاش اومده بودن چتر شده ...

اینم بدبختیه دیگه

همسرم هر وقت میگه بریم شمال زندگی کنیم میگم فکر خوبیه به شرط اینکه کل فامیلای خودت و خودم هم خونه هاشونو بفروشن بیان شمال نه این که امکانات تهران رو استفاده کنن بعد برای مسافرتشون خراب بشن سر من

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم