2777
2789
عنوان

ریا نشه ما تو مسافرت بقیه زندگی میکنیم🏝🌧🌈🌊

| مشاهده متن کامل بحث + 2216 بازدید | 132 پست

ماهم شیرازیم شهر زندگی این روزا هوا عالی همیشه شهر تمیز و هوا تمیزه مردمش مهربون و خونگرم حال ادم خوب میشه وقتی میری شهر گردی

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانی های اصیل که میرن شمال البته پوشک بچه هاشون میندازن اینور اونور برمیگردن🤣منظورت هموناس؟

والا همه ایرانی های محترم به دور از تمدن با چادر و پیک نیکی میرن مسافرت داخل فرمایشات شما جا میگیرن

پول ندارید مسافرت واجب نیست بخدا

یکی از اون شهر های ک خعیییییلی دوس دارم برم ببینم شیرازه

حتما بیا اینقدر جاهای دیدنی داره اقد خوراکی محلی خوشمزه مخصوصا اردیبهشت شیراز حتما بیا ببین 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
والا همه ایرانی های محترم به دور از تمدن با چادر و پیک نیکی میرن مسافرت داخل فرمایشات شما جا میگیرنپ ...

چادر و پیک نیک که مشکلی نداره

معمولا هم تهرانیا شمال میرن بیشتر  پلاکارو نگاه کنی 

کی وسط شهر چادر میزنه ما هرجا رفتیم همه تو پارک و طبیعت چادر زدن خیلیم خوبه همه که نباید برن ویلا ...

عزیزم بحث حموم دستشویی و بهداشتم هست

تفکر من اینه مدل دور از جون بقیه بدبختا برم مسافرت

دوشب مسافرت برم ولی جای شیک و تمیز

میری مسافرت کیف کنی وسایل پخت و پز ببری که مسافرت نیست

ماهم استان آبشار هاییم 😍(لرستان)

استان ما کلیییی جاهای زیبا و خوبی داره وقتی ب کوه ها نگاه میکنی روحیه ات خود ب خود شاد میشه

ی روستا هست توی بروجرد ب نام وِنایی...بهشت واقعی اونجاست 

البته از نظر هرکسی منطقه ای ک ب دنیا اومده بهترینه و براش بهشته

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀