2777
2789

سلام عزیزان

۳۴ سالمه آزمایش ذخیره تخمدانم ۱.۶۱ بود .و در هر سیکل حدود ۴تا فولیکول دارم.هر ماه پریود منظم و نیمه سیکل ترشحات تخمک گذاری.

از وقتی آزمایش دادم افتادم تو استرس که نکنه باردار نشم.

ذخیره ام بنظرتون پایینه؟ fsh 5.2 بود.

دکتری که سونو کرد انقدر حرفای عجیب زد رفتم آز دادم.و ترسوندتم روز ۱ سیکل سونو شکمی...گفت تخمدانات کوچکن..۲.۵در ۱.۳ هستن ابعاد تخمدانم

تو که خیلی خوبی

من دخیره تخمدانم ۰.۵۶ بود. Fsh ۳۰

بهم گفته بودن حتی ای وی اف هم روت جواب نمیده باید تخمک اهدایی بگیری

با معجزه خدا طبیعی باردار شدم با آمپول های قوی 

الانم دخترم ۴ ماهشه 

تو که خیلی خوبیمن دخیره تخمدانم ۰.۵۶ بود. Fsh ۳۰بهم گفته بودن حتی ای وی اف هم روت جواب نمیده باید تخ ...

بخدا دارم میمیرم از غصههه.هر روزم گریه شده.ترسوندتم گفت وا چرا کوچیکن ...گفت اصلا پری میشی ؟ گفتم منظم...گفت داری یائسه میشی...

که رفتم آزمایش دادم...از استرس بدنم ریخته بهم.

کاش چکاب نمیرفتم.من خیالم راحت بود چون ترشح تخمک گذاری ب حدی داستم لباسم خیس میشد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که خیلی خوبیمن دخیره تخمدانم ۰.۵۶ بود. Fsh ۳۰بهم گفته بودن حتی ای وی اف هم روت جواب نمیده باید تخ ...

تو رو خدا دعام کنین😭😭😭😭.

در چه حد خوبم بنظرتون؟؟؟؟

دارو خوردین؟

من این ماه ی ورق لتروزول خوردم از درد پهلو خم شدم مردم از درد.

آمپول آزاد سازی نداد...

۸روز از پری میگذزه....بی بی چک منفیه...پریود نشدم چرا ؟؟؟سابقه نداشته.

بدنمو خشک خشک کرده بود افتضاح

تو رو خدا دعام کنین😭😭😭😭.در چه حد خوبم بنظرتون؟؟؟؟

خیلی خوبی تقریبا نرمالی .اما دکتر برو شاید نیاز به دارو داشته باشی منم با آمپول های قوی و لتروزول باردار شدم

فقط یه راز رو بدون هر چی کمتر به بارداری فکر کنی و استرس داشته باشی همونقدر زودتر باردار میشی 

من کلا نا امید بودم تو سیکل ای وی اف بودم منتظر بودم نوبت تخمک کشی بهم بدن ولی چون آمپول ها رو خریده بودم شوهرم گفت بیا اینا رو بزن حیفه هر آمپول پونصد هزار تومنه الان نزنی باید بریزی دور 

منم زدم و اون ماه فقط یه بار ۳۶ ساعت بعد آمپول اقدام کردیم  و نتیجه شد دخترم معجزه خدا

راستی نزدیک عید بود تا جایی که جون داشتم خونه تکونی و وسایل سنگین جا به جا کردم واسه خرید بیرون رفتم کیسه های سنگین رو تو پیاده رو های طولانی بلند کردم 

بچه ۱۵ کیلویی رو تو بغلم چندین ساعت راه میبردم

دارو خوردین؟من این ماه ی ورق لتروزول خوردم از درد پهلو خم شدم مردم از درد.آمپول آزاد سازی نداد...۸رو ...

اره دارو زیاد خوردم استروژن و لتروزول ۴ ورق ۶ تا آمپول hmg واسه بزرگ شدن تخمک ها و آمپول آزادسازی ۲ تا

داروی تقویتی هم زیاد خوردم 

اره دارو زیاد خوردم استروژن و لتروزول ۴ ورق ۶ تا آمپول hmg واسه بزرگ شدن تخمک ها و آمپول آزادسازی ۲ ...

سلام دوستان.

منم باردار شدم😊.

این خوشحالی نصیب همه بشه🌹.

همچنان دعام کنین🙏

خیلی خوبی تقریبا نرمالی .اما دکتر برو شاید نیاز به دارو داشته باشی منم با آمپول های قوی و لتروزول با ...

سلام ببخشید چه امپولایی و با چه دوزی زده بودید پیش دکتری رفتید یا خودتون خودسرانه استفاده کردین؟ روز چند سیکل امپول آزاد سازی رو زدین؟

اره دارو زیاد خوردم استروژن و لتروزول ۴ ورق ۶ تا آمپول hmg واسه بزرگ شدن تخمک ها و آمپول آزادسازی ۲ ...

هر کدوم رو با چه دوزی مصرف کردید عزیزم؟ سینال اف هم زده بوید؟ دکتر اینا رو داده بود؟ دکتری نمی شناسید تو بارداری طبیعی خوب باشه رو ما ها که آی وی اف جواب نمیده

عزیزم شما سونو کرده بودید ببینید چند تا فولیکول و چند تا فولیکول غالب دارید؟ موقع زدن آمپول ازادسازی هم سونو داده بودید؟