وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
قرص فلوکنازول.هر سه روز یکی بخور.اصلا یثبا شوینده مخصوصا صابون خودتو نشور بدتر میشی.لباس زیرت خشک باشه.بعد سرویس با باد ملایم سشوار خودتو خشکرکنشکلات.شیرینی.کاکایو احیل.ادویه جات نخور.ماست پروپیوتیک هم بخور هم یکم اونجا بمال چند دقیقه بمون بعد با اب خالی بشور خودتو خشک کن
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اره من خودم و خالم و دختر دایم خارش شدیدددد داشتیم ینی ببین من خودم انقد میخاریدم ک خون میومد میرفتیم دستشویی بعد دستشویی خودمو خشک میکردم پماد ان ان میزدم همون دفه اول ادم اروم میشه ولی دو روز بزنی کامل رفع میشه
وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
منم سرچ دیشبم همین بود،خارش دارم لبه های بیرونی واژن بدون ترشح
با سرکه خودتو بشور اول میسوزه اما بعدش لاقل تا چند ساعت راحتی
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
این عالیع اسی و قرصم باید مترونیدازول بخوری تا عفونتت خشک بشه
اره واقعا خیلی خوبه 🥺
اولش سکته کردم فک کردم زیگیل تباسیلیه ولی زیگیل نیس این شکلیه بیاید عکس ببینید
عکس چی ببینیم🫥
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ