وای شما زن وشوهر واقعا باهم اینجوری صحبت میکنید یا داری شوخی میکنی😨😨😨
دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۲ روز بود بهش میگفتم فلانچیز و برام بخر میگفت یادممیره زود اومد گفتم میشه بری بخری من هم خودم ...
خب نميشد دخترتو بزاري پيشش بري بخري؟!!! به خدا من با دو تا بچه شاغلم... شوهرم شبها دير مياد خونه... وقتي بهش ميگم فلان چيزو بخر ميگه خودت برو و منم با اينكه خيلي خسته ام راحت ميرم و ميخرم... هيچ وقت بهش نميگم لال شو...
البته مطمئناً جريانو كامل نگفتي و به احتمال زياد داري بد قضاوت ميشي ولي تقصير خودته عزيزم... به قول خودت ناراحتم نميشي از قضاوتا!!!
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
شوهر من خیلی لوس بار اومده طبقه چهارم.میشینیم ی بار بیاد بالا دیگه نمیره پایین ولی من حتی تو بارداری و الان ک بچم نه ماهشه شده چهار بارهم رفتم و وقتی سر سفره ایم نون جلوشه برنمیداره نون بدین اب بدین ولی خب من خودم خیلی روش کار کردم و بهتر شده ولی باز اذیت داره
اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم
دوستانی که نظر میدن لطفا از جریان زندگیشون سردربیارن بعد درفشانی کنن.این خانم الان خونه هم نداره. شما خودتون در همه حالت با شوهراتون اکی هستین؟؟؟؟
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"