2777
2789
عنوان

دلمان خنکید

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 68 پست
یه سریا خودشون با اخلاقشون زندگیشونو خراب میکنن بعدش میان آه و ناله از مشکلات میکنن😒😒😒

چشم از این به بعد باهاتون درد و دلم نمیکنم😊😊😊

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
عیبی نداره عزیزم 😊 حق میدم  منم بعضی وقتا موقعیتارو درک نمیکنم تا ادم جای من نباشه نمیفهمه & ...

اخه اصلا نمیپرسن چرا؟؟چی شده؟؟؟زاارت ... نصیحت و ملامت

عزیزم در کل خوب جوابشو دادی.من خودم خیلی رو احترام شوهر حساسم اما وقتی دیگه شورشو در میارن باید یه جایی ترمز این احترام کشیده بشه تا همه چی متعادل بشه.

انشالا بزودی میذی سر خونه زندگیت

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه انروز خیلی لصبانیم شوهر خواهرم به خواهرم کلی فحش داده و به همه ماها ...دلم میخاد میزدم تو دهنش ...

الان میان میگن سکوت کن😶

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
اخه اصلا نمیپرسن چرا؟؟چی شده؟؟؟زاارت ... نصیحت و ملامت عزیزم در کل خوب جوابشو دادی.من خودم خیلی رو ...

عیبی نداره یاد گرفتم دیگه درد و دلمو اینجا ها نگم که بکوبن‌تو سرم که خودت بلد نیستی😏

مرسی عزیزم

خواهرم گفته مایع دستشویی بخر مخصوص کودکان دست بچرو خونه مادرت با صابون میشورم صابون الودست ....شوهرش ...

این از شوهر منم روانی تر😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

ياسي جان به نظرن تبايد خونه رو خالي ميكردي اگه به اسم شماست هيچ جوره نميتونسته پس بگيره دگ اين چه كاري بود دم عيدي

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
چشم از این به بعد باهاتون درد و دلم نمیکنم😊😊😊

لطفا بهت برنخوره آفرین

قبول کن رفتارت کمی عجیبه

وقتی میام نی نی سایت و پست های دوستان رو میخونم بخدا دلم میشکنه خیلی وقتا گریه میکنم حرص میخورم صلوات میفرستم که خدا آرومشون کنه

با وجود اینهمه مشکل که برای بقیه بوجود اومده باید آگاه باشیم و نزاریم زندگیمون به سمتی بره که چالش ها بیشتر بشه😁

ازمن ناراحت نشو من فقط یه انتقاد کوچولو کردم

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚
ياسي جان به نظرن تبايد خونه رو خالي ميكردي اگه به اسم شماست هيچ جوره نميتونسته پس بگيره دگ اين چه كا ...

میدونی بالاخره خونه ارو اون خریده بود 

خدا که میدونه

من که میدونم 

نخواستم واسه خوبیایی که بهم کرده بهش بی احترامی بشه 

وای هم تعجب کردم هم خندم گرفت خصوصا به ایموجیات 😁..الان میرم زندگیت رو بخونم ببینم ماجراچیه ..از حر ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1569989/پدر-شوهرم-اسکل-شده

وای هم تعجب کردم هم خندم گرفت خصوصا به ایموجیات 😁..الان میرم زندگیت رو بخونم ببینم ماجراچیه ..از حر ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1569934/داستان-زندگی-منو-نخوندی

بعضی از تاپیکهاتو خوندم فهمیدم تو چه شرایطی هستین

مطمئن شدم کلااااا ریلکسین هر دو 😁

یاد اون خانواده گربهه تو دهکده ی حیوانات افتادم که تو زندان زندگی میکردن نمیتونستن بیرونشون کنن😆