2777
2789
سلام نه دوسه روزه مینویسه درحال بروزرسانی به پشتیبان پیام دادم گفتم چندروزآینده درست میشه

چندروز نگفتن؟؟ 

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندروز نگفتن؟؟

بعد عزیزم شنیدم بعد هرروز بروز رسانی باز تموم استخر هات غیرفعال میشن و کلا باز باید از اول شروع کنی الان شما وارد شدی چجوریه؟ من تازه ثبت نام کردم به من پیشنهاد میدین ادامه بدم یا ولش کنم چهارتا استخر 5 تومنی هم فعال کردم

بعد عزیزم شنیدم بعد هرروز بروز رسانی باز تموم استخر هات غیرفعال میشن و کلا باز باید از اول شروع کنی ...

سلام عزیزم نه استخرا غیرفعال نمیشن الکیه اینا

تبلیغاتم مثل قبله

اگه نظر منو بخای میگم ادامه بده چون خودم به درامد رسیدم ازش درسته کمه ولی بد نیس فقط سعی کن تا میتونی زیرمجموعه گیری کنی چون خیلی تاثیر داره

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
سلام عزیزم نه استخرا غیرفعال نمیشن الکیه ایناتبلیغاتم مثل قبلهاگه نظر منو بخای میگم ادامه بده چون خو ...

گلم میشه آیدی ایتا یا یه برنامه که دارید را بدین من اگه سوالی یا راهنمایی ازتون خواسم اونجا بپرسم، اینجا تاپیکا بعدا پیدا نمیکنم ممنون میشم ازتون 

سلام عزیزم نه استخرا غیرفعال نمیشن الکیه ایناتبلیغاتم مثل قبلهاگه نظر منو بخای میگم ادامه بده چون خو ...

بعد گلم من یه چندتا سوال دارم من خودم سه تا خط دیگه هم دارن با اونا ثبت نام کنم کد دعوت بزنم بعد اسم و فامیل را یچیزای دیگه بزنم بهم پاداش میده؟ 

بعد گلم من یه چندتا سوال دارم من خودم سه تا خط دیگه هم دارن با اونا ثبت نام کنم کد دعوت بزنم بعد اسم ...

اره عزیزم میشه همشم که به یه اسم وفامیل باشه مشکلی نداره

بهت درخواست میدم اونجا ایدی میدم بهت

من همشو خریدم کلا میشه 240 هزارتومن چیزی نیست کهبله بیشتر میشه وقتی زیرمجموعه گیری کنی تعداد تبلیغای ...

این سایت تحت پیگیری قضایی قرار داره لطفا در گوگل 

karzar.net/206408

رو جستجو کنین تا از کلاهبرداری بیشتر این سایت جلوگیری کنین و این کارزار به دوستان خودتون هم معرفی کنین

شما تا پارت چند پنل خریدید درآمد شما ثابت هست از روزی که خرید زدید یا روز به روز بیشتر میشه

karzar.net/206408

رو جستجو کنین تا از کلاهبرداری بیشتر این سایت جلوگیری کنین و این کارزار به دوستان خودتون هم معرفی کنین

الان شما تا پارت چند خریدید روزی چند تا تبلیغ میده هر تبلیغ چقدر میده زیر مجموعه باعث افزایش تعداد ت ...

karzar.net/206408

این سایت تحت پیگیری قضایی قرار داره لطفا در گوگل karzar.net/206408رو جستجو کنین تا از کلاهبرداری بیش ...

واچه دروغا😂