سلام نه دوسه روزه مینویسه درحال بروزرسانی به پشتیبان پیام دادم گفتم چندروزآینده درست میشه
چندروز نگفتن؟؟
خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کندهرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد عزیزم شنیدم بعد هرروز بروز رسانی باز تموم استخر هات غیرفعال میشن و کلا باز باید از اول شروع کنی الان شما وارد شدی چجوریه؟ من تازه ثبت نام کردم به من پیشنهاد میدین ادامه بدم یا ولش کنم چهارتا استخر 5 تومنی هم فعال کردم
بعد عزیزم شنیدم بعد هرروز بروز رسانی باز تموم استخر هات غیرفعال میشن و کلا باز باید از اول شروع کنی ...
سلام عزیزم نه استخرا غیرفعال نمیشن الکیه اینا
تبلیغاتم مثل قبله
اگه نظر منو بخای میگم ادامه بده چون خودم به درامد رسیدم ازش درسته کمه ولی بد نیس فقط سعی کن تا میتونی زیرمجموعه گیری کنی چون خیلی تاثیر داره
خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کندهرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
بعد گلم من یه چندتا سوال دارم من خودم سه تا خط دیگه هم دارن با اونا ثبت نام کنم کد دعوت بزنم بعد اسم ...
اره عزیزم میشه همشم که به یه اسم وفامیل باشه مشکلی نداره
بهت درخواست میدم اونجا ایدی میدم بهت
این سایت تحت پیگیری قضایی قرار داره لطفا در گوگل karzar.net/206408رو جستجو کنین تا از کلاهبرداری بیش ...
واچه دروغا😂