2777
2789

سریال یک روز معمولی رو ببین خیلی قشنگه 

البته در حد موش پیچیده و معمایی نیست ولی قشنگه

خودم با اینکه از سریالای معمایی جنایی خوشم نمیاد ولی عاشق این سریال شدم دو بار دیدمش فقط با خانواده نبین بدون سانسور هم ببین وگرنه چیزی نمیفهمی

واگابند

دهن لق

کور

گل برفی

اینا هم تقریبا خوبن مخصوصا دهن لق و واگابند

دو تای دیگه رو ندیدم ولی تعریفش رو شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساخت کدوم کشور؟موش و دیدی؟؟

همشون کره این 

سریال کره ای موش رو مگه نمیگی ؟! آره دیدم شاهکار بود واقعا مخصوصا آخراش

ولی این سریال یک روز معمولی که گفتم حتما ببین همش ۸ قسمته من خیلی خوشم اومد ازش احتمالا شما هم خوشتون بیاد

همشون کره این سریال کره ای موش رو مگه نمیگی ؟! آره دیدم شاهکار بود واقعا مخصوصا آخراشولی این سریال ی ...

اره میخواستم ببینم دیدی یا یک خلاصه فقط از موش میدونی

نه من دیدم کامل سریال جذابی هست 

فیلمایی که گفتی و میگم خلاصشون چیه

راستی دقیق شرح حالت و بفرست من بررسی میکنم

کلانتر😬😁

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

توضیح میدی چجوریهجنایی؟؟؟

کلانتر ایرانی عزیزم سه فصل ساختن ازش اگه سریال ایرانی دوست داری خوبه 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

اهامرسی ❤️

🙏❤️🌷