2777
2789
عنوان

عکس ان تی بچه‌م

143 بازدید | 17 پست

خانم های عزیز بیاید جنسیت نینیمو از رو عکس سونو حدس بزنید 

ممنونم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید پسر .نگفت دکتر چیزی؟؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

شاید پسر .نگفت دکتر چیزی؟؟

گفت مشخص نیست شاید ۶۰ درصد دختر

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
گفت مشخص نیست شاید ۶۰ درصد دختر

انشالله سالم باشه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

انشالله سالم باشه

انشاالله عزیزم یه دختر ناز دارم دعا کن خدا یه پسر سالم بهم بده سزارین میشم تحمل عمل ندارم دیگه شوهرم هم پسر دوست داره

انشاالله عزیزم یه دختر ناز دارم دعا کن خدا یه پسر سالم بهم بده سزارین میشم تحمل عمل ندارم دیگه شوهرم ...

عزیزم 

انشالله پسر باشه ،باردارم دعا میکنم هرچی دوست داری همون باشه

عزیزم انشالله پسر باشه ،باردارم دعا میکنم هرچی دوست داری همون باشه

ممنون فداتشم انشاالله به حق حضرت محمد (ص)خدا بچتو سالم و صالح بهت ببخشه 🤲

فدات مهربون❤️

عزیزم انشالله پسر باشه ،باردارم دعا میکنم هرچی دوست داری همون باشه

سلام عزیزم  انشالله نی نی سلامت بغل بگیری.. منم دعا میکنی که حامله بشم🥺🙏... برای دومی خیلی ساله منتظرم منم دلشکسته ام دعام کن اسمم سمانه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

دوستم انشالله اول سالم باشه وبعدم یه پسر سالم وصالح... میشه بارداری واسع منم دعا کنی حامله بشم... خیلی ساله منتظرم دارو درمان اینا نمیگم طولانی نشه... آنقدر دلشکسته ام که... دخترم خیلی تنهاس ارزوش خواهر شدنه... دعا میکنی دختر منم مثل دختر خودت خواهر بشه.... از خدا برام میخای تو شاید از دعای تو در حق منم معجزه شد

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

دوستم انشالله اول سالم باشه وبعدم یه پسر سالم وصالح... میشه بارداری واسع منم دعا کنی حامله بشم... خی ...

انشاالله به حق این ماه خدا دامناوه سبز کنه عزیزم🤲

سر نماز هم بازم برات دعا میکنم عزیزم خدا نا امیدت نکنه🤲

دختره

مرسی گلم💐