2777
2789
عنوان

اسم بدید براتون صلوات بفرستم

115 بازدید | 32 پست

التماس دعا از همه نی نی سایتی ها دارم برا بابام که قلبش عمل کرده

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رعنا، برا سلامتی خانوادم و خودم مخصوصا پسر کوچولوم، برکت و افزایش رزق و روزی، شاغل شدنم 🙏🙏🙏

براتون سه تا فرستادم شماهم برا پدر من فرستید لطفا یکی

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

برا پدرتون قدر خوندم لطفا دعا کن بچه‌ام بیان پیش خودم

الهی به حق حضرت زهرا بیان پیش خودت

خدا به پدرتون سلامتی بدهسیوگل هستم التماس دعا دارم

ممنونم ❤️

اسماء دعا میکنید کار پیدا کنم

فرستادم ان اشالله کار پیدا میکنی

ریحانه موفقیت تو درس ادامه تحصیل تا دکتری معدل الف بودن خانوادم طول عمر و سلامتی 

امیر پر برکت و پر پول بودن سال

ریحانه کراشش بالاخره ازش خوشش بگیره یا حداقل اونی که تو ذهنم 

یا نمیدونم یکسیو بفرسته جلو که منم از اون خوشم بیاد خستم از عشق یه طرفه💔

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷  شهید تهرانی مقدم دمت گرم🇮🇷