2777
2789

موهای دخترم ریزش داره سه ساله چه شامپویی استفاده کنم شربت زینک واینامیدم ریزشش کم میشه ولی قطع نمیشه ریزشش شدیدمیشه به محض قطع شدن شربت

بااون یکی دخترم مقایسه میکنم اون یکی الحمدالله اصلاریزش نداره ولی این یکی داره

کف سرش ناخن میکشم یک پوسته های ریزی میادبالا

دخترمنم دوهفته س اینجورشده

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کف سرش ناخن میکشی پوسته نمیده یک چیزای مث شوره

دختر من از پارسال درگیر همین پوسته ریزی کف سر هست نمیدونم چه شامپویی باید بزنم با ضد شوره میره ولی ریزشش زیاد میشه شایدم دلیل ریزش موهاش همینه ولی خب خوب نمیشه دکتر هم بردم

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
دختر من از پارسال درگیر همین پوسته ریزی کف سر هست نمیدونم چه شامپویی باید بزنم با ضد شوره میره ولی ر ...

منم مشکل دقیق همینه خوب الان یعنی ضدشوره نمیزنی

بعداون پوسته هازیادنمیشن

منم مشکل دقیق همینه خوب الان یعنی ضدشوره نمیزنیبعداون پوسته هازیادنمیشن

نه با ضد شوره آیروکس اطفال من زدم پوسته ها رفت ولی خب قطع میکنم دوباره میااد و اینکه دائما بزنم ریزش موهاش شدید میشه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤