2777
2789

قرص لاکتوفم همراه اب فراوان روزی یه دونه بخور شرت نپوش اصلا

شلوار نخی گشاد بپوش یکسره خوب میشی زود

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمان سوزش و خارش شدید واژن @dana  

اینجا هنوز چیز جالبی نیست .....💔

درمان سوزش و خارش شدید واژن @dana

سوزش و خارش شدید واژن می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله عفونت‌های قارچی، باکتریایی، تحریک‌های پوستی، آلرژی‌ها یا تغییرات هورمونی. برای مدیریت این علائم، رعایت نکات زیر می‌تواند مفید باشد: 1. **رعایت بهداشت شخصی**: - ناحیه واژن را با آب ولرم و صابون ملایم و بدون عطر شست‌وشو دهید. - از استفاده از محصولات معطر یا تحریک‌کننده مانند تامپون‌های معطر یا دوش واژینال خودداری کنید. - پس از شست‌وشو، ناحیه را به آرامی خشک کنید. 2. **پوشیدن لباس‌های مناسب**: - از لباس‌های زیر نخی و گشاد استفاده کنید تا هوا به خوبی جریان داشته باشد. - از پوشیدن لباس‌های تنگ و مصنوعی که باعث تعریق و تحریک می‌شوند، خودداری کنید. 3. **اجتناب از عوامل محرک**: - از محصولات بهداشتی معطر، نوارهای بهداشتی معطر یا مواد شوینده قوی استفاده نکنید. - در صورت استفاده از نوار بهداشتی، نوع بدون عطر و حساسیت‌زا را انتخاب کنید. 4. **مرطوب‌کننده‌های ملایم**: - در صورت خشکی پوست، از مرطوب‌کننده‌های ملایم و بدون عطر استفاده کنید. 5. **تغذیه و هیدراته ماندن**: - مصرف آب کافی و رژیم غذایی سالم می‌تواند به سلامت عمومی و بهبود علائم کمک کند. 6. **پرهیز از خوددرمانی**: - از مصرف داروهای بدون نسخه یا روش‌های خانگی بدون مشورت با پزشک خودداری کنید. در صورت تداوم یا تشدید علائم، مراجعه به پزشک متخصص زنان ضروری است. پزشک می‌تواند با بررسی دقیق، علت اصلی را تشخیص داده و راهکارهای مناسب را ارائه دهد. به‌ویژه اگر علائمی مانند ترشحات غیرطبیعی، بوی نامطبوع، درد شدید یا تب همراه باشد، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

شرت نمیپوشم

قرص رو داخل یخچال نگدار تو نت سرچ کن همه چیشو متوجه میشی با ژل شستشو خودتو بشور دسمال کاغذی استفاده نکن

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰