سلام خوبید کی عرب بود حالا هر قومیتی عشقش چند بار آمد خواستگاری تا خانوادش رضایت دادن هربار عشقش میومد خواستگاری بعد که میرفتن چه اتفاقی میفتاد خانواده چه برخوردی داشتن بعد رفتن خواستگار؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فدات اره اصلا دست نمیکشیم ازهم با اینکه کلی مشکلات دیگهم داریم دانشجوعهفعلا شریک باباشه ازمون استخدا ...
اها تو هر رابطه ای مشکل هست حتما زیاد دعوا میکنید هم دانشگاهید باباش چیکارس که باهاش شریکه تو چی آزمون چی بود آزمون داد قبول شد تموم رفته رو کار از یه شهرید؟
بنظرم یکی از خواستگارارو قبول میکردی بعد طلاق میگرفتی با عشقت ازدواج میکردی چرا اینجوری نکردی؟
نه نمیشه الکی که نیست عاشق که باشی هرگز اجازه نمیدی دست کسی بهت بخوره تا وقتی که با عشقت ازدواج کنی اینطور بدتر میشه اینبار خانواده اون مطلقه نمیگیرن برا دخترشون