2777
2789
عنوان

من خیلی ثروتمندم

129 بازدید | 8 پست

ثروت من دیدن خدا و باور به خداست

موقع هایی که بهم ظلم میشه میشه میسپارم به خدا برام تقاص میگیره

مواقعی که تو سختی قوطه ورم و تمام در های دنیا  روم بسته شده میگم خدایا منو به ارزوم برسون منو به ارزوم میرسونه

موفعی که از گرسنگی حسرت چیزایی رو میخورم که ارزومه یبار تستشون کنم میگم خدا یعنی میشه یروز منم ازونا بخورم و خدا منو به ارزوم میرسونه و از ثروت مادی بی نیازم میکنه

روزی بوده که مرگ حتمی جلو چشمام‌ برام مقدر شده بود فقط گفتم خدایا کمکم کن خدا از مرگ نجاتم داد

البته خودمم ناامبد نشدم وبرای همه اینا جنگیدم وتلاش کردم چون بخدا باور داشتم که گفته از تو حرکت از من برکت

من در عین حال که الان دارم بدترین زجر دنیا رو میکشم هنوز میگم ثروتمندم چون خدارو دارم میدونم یروز منو ازین سختی هم نجات میده

شما هم ثروتمندید و اگه تو زندگیتون ذره بین بزارید میبینید معجزه و کمک خدا خیلی توشه پس ابمانتون رو به هیچ وجه نبازید

برای چیزهایی که ندارید ظلم نکنید از خدا بخواهید خودش بهتون میده واون موقعست شما طعم ثروت واقعی رو میچشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خوبی بهم دادی مرسی که انقدر به خدا اعتماد داری

ما حتما نباید پیامبر باشیم ولی اگه چشممون رو باز کنیم میبینیم خداوند در حد پیامبر بهمون معجزه نشون میده انقدر که دوسمون داره