2777
2789

دوستم هم شاغل هست هم درس میخونه هم دو تا بچه ۳ ساله و ۶ ماهه داره، صبح ها ۸ میره سر کار تا ۱ ، بچه ها رو میبره مهد میاره ، میگه ۱ رسیدم خونه فوری تا ساعت ۴ دو جور غذا برای نهار و شام فردا میزارم و خونه رو مرتب میکنم ، ۴ تا ۱۰ کمکی میاد بچه هاش رو نگه میداره این درس میخونه ، ۱۰ تا ۱۲ کارهای متفرقه مثل شستن لباس و نظافت خونه انجام میده

درس چب‌میخونه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو عزیزم دوستتون کلا ۵ ساعت نگه میداره معلومه سخت نیس بچه داری خیلیییی سختتر از شاغل بودنه درسم ک میخوای بخونی نشستی یجا دیگه داری میخونی هی نمیری بیفتی دنبال بچه شیر بدی پوشک عوض کنی بخوابونی 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
زدی به هدف استارتر خله

از بچها متنفرم همش زحمت دارن.. از وقتی که نطفشون تشکیل بشه تا هر سنی یه دردسر ...اه خداکنه هیچوقت بچه دار نشم

👺🎀 ناشناسم :  https://daigo.ir/secret/61678083950        چیزی که عوض داره ، گله نداره !