2777
2789

به اجبار چون خیلی حرف می‌زد خیلی سروصدا می‌کرد فروختمش بابام اعصاب نداشت اینم صدا میداد مجبور شدم بفروشم

جای خالیش خیلی حس میشه مثل دیوونه ها از عصر تا الان دارم گریه میکنم همش میگم الان چطوری خوابیده 

یعنی دیگه قرار نیست ببینمش؟

همش میگم کاش واسه بار آخر میبوسیدمش 😭خیلی دلتنگشم 

چطور فراموشش کنم هرچی عکس و فیلم داشتم ازش پاک کردم که جلو چشمم نباشه😔۶ سال بود داشتمش .

خیلی خونواده خوبی بودن که بهشون دادمش از این بابت میدونم جاش آمنه ولی همش بغض دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز تو خیلی بی وژدان بودی فروختی مگر چقد پول برات ارزش داره پرنده مثل بچه ادمه من یه عروس یه گرینچیک یه ملنگو و کتوله  دستی دارم سه تا پسر هستن یه دختر همشون عین بچه هام هستن مجرد هستم  کل وقتم میزارم براشون یکی بهم بگه دونه ۱۰۰ میلیارد بده نمیدم ادم مگه بچه خودشو میفروشه ؟

اره من داشتم خیلی بده تا یه مدت جای خالیش همیشه برات حس میشه🥲مثل یه عضو از خانواده

همش میگم کاش مرده بود بهتر بود تا فروخته باشمش که همش فکر کنم الان کجاس چیکار میکنه🥲

۶ سال پیشم بود خودش یه عمره

ما هم به عروس هلندی داشتیم که خیلی وابسته شده بودیم اونم با ما انس گرفته بود چون همیشه بیرون قفس بود پسرم آلرژی گرفت دکتر گفت باید توخونه نباشه مجبور شدیم بفروشیمشالان دوساله که نیست ولی هنوز دلتنگشیم حتی دیروز باخودم میگفتم نکنه اونم دلش شکسته باشه آه بکشه مدام با خودم میگم ما که حساس بودیم چرا خریدیم با سرنوشتش بازی کردیم همش ناراحتیم براش

عزیز تو خیلی بی وژدان بودی فروختی مگر چقد پول برات ارزش داره پرنده مثل بچه ادمه من یه عروس یه گرینچی ...

عزمزم من انگار جونمو دادم رفته بخاطر پول نفروختم بخدا😭

پدرم اعصابش خیلی ضعیفه این خیلی صدا میداد مرتب جیغ می کشید همش بابام اعصاب خوردی می‌کرد اوقات همه رو تلخ میکرد