2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر من زمان دانشجوییم، کاردانشجویی توی دانشگاه انجام میدادم، هم مسیول سایت دانشکده بودم، هم توی بخش علمی فرهنگی کار میکردم هم کار تایپ و ... هر ۳ جاش هم پول میگرفتم. سال بعدش هم توی یه موسسه کامپیوتر تدریس میکردم. اینا را گفتم که بگم اگه اصفهانی کار برای دانشجو به خصوص تدریس هست. اگه دانشگاه اصفهان هم هستی میتونی بری سراغ کاردانشجویی بگیری و توی دفتر فنی ها یه پرسشی بکنی.

استارتر من زمان دانشجوییم، کاردانشجویی توی دانشگاه انجام میدادم، هم مسیول سایت دانشکده بودم، هم توی ...

دفتر فنیا ک ن ب درد نمیخورن خیلی کم میدن.راجب کار تو خود دانشگاه تنها جاهایی که من دیدم دانشجوها کار کنن فقد تعاونی و سوپری خابگاه و دانشگاهه.اصن مسئول سایت و اینا کلا دانشجو نیستن.بخش علمی فرهنگی دانشکده یا خود دانشگا؟اخه اینکارا وقت و حوصله زیادی میگیرن ولی درامد خوبیم ندارن ک

ttps://uupload.ir/view/صدا_۰۵۳_370s.m4a/قبل از ttps ، یه h بذار ببین باز میشه؟

حالا اینک هوش مصنوعی خیلی بد ترجمه کنه اوک ولی خود گوگل ترنسلیت هم خوب ترجمه میکنه اونو بدی یسری نرم افزارا مخصوصن برا مقاله و این چیزا اونا هم اشکالاشو درمیارم.ینی ترجمه من ازنیا بهتره؟ چیبگم والا