2777
2789

۳۴ روزشه و زردیش خوب نشده 😭😭😭😭😭 جونم داره براش در می‌ره منم برا حاجت روایی شما صلوات میفرستم الهی که دل همتون غرق شادی بشه

تعداد رای : 25
نظرسنجی
اللهم صل علی محمد و آل محمد
25
100%
نخواندم
0
0%
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سلامتی دخترت سوره قدر خوندم

ممنونم منم برا حاجت روایی شما میخونم الهی که حاجت روا بشین 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
زیره سبزدم کن مرتب بخورشیرش بده دوروزه میادپایین

انجام میدم فردا انشالله که فایده داشته باشه ممنونم

عزیزم خوب میشه نگران نباش عددش چنده؟ پسر من تا ۳ ماه داشت حالتو میفهمم انشالله خدا دلتو شاد کنه

دو روز پیش ۱۰ بود فردا دوباره باید ببرم ازمایش صوررتش هنوز کاملا زرده و تو چشمش

زردی چیز مهمی نیست الکی خودتو زجر نده

دکتر میگه خیلی این عدد برا سنش زیاده 😭

الهی حال نی نی کوچولو زودی خوب شه♥نگران نباش مامانش اکثر بچها زردی میگیرن خوب میشن

مرسی عزیزم منم برا حاجت روایی شما صلوات میفرستم و دعا میکنم الهی که حاجت روا بشین 

دکتر میگه حتما یه مشکلی هست که خوب نمیشه 😭

دکتر میگه خیلی این عدد برا سنش زیاده 😭

نگران نباش

ببر گوش هاشو سوراخ کن

بدنش با روغن گاو چرب کن بعد با شیر گاو بشور 

خودت شیر بهش نده و شیر خشک بده تند تند ک از بدنش خارج بشه ..

بدنش با عرق کاسنی بشور 

دو روز پیش ۱۰ بود فردا دوباره باید ببرم ازمایش صوررتش هنوز کاملا زرده و تو چشمش

خب برای بچه بالای یکماه ۱۰ زیاد نیست ببین یا مال شیر مادر یا گروه خونی به خدا پسر من تا ۳ ماه زرد بود عددشم ۹ و ۱۰ بود الکی نبر هی خون بگیرن ازش گناه داره دکتر به من گفت فقط گرمش نکن عرق نکنه تند تند شیرش بده اگر به سینه و شکم نرسه خطرناک نیست وقتی زیر ده روزه باشه خطرناکه برای مغز 

نگران نباشببر گوش هاشو سوراخ کنبدنش با روغن گاو چرب کن بعد با شیر گاو بشور خودت شیر بهش نده و شیر خش ...

دکتر گفت دو روز شیر بهش نده بعد دو روز بهش بده که همین کارو کردم 

خودم هم کاسنی خوردم 

حالا شیر گاو و امتحان میکنم توکل به خدا