2777
2789
عنوان

واقعا بهتون نیاز دارم خانمها

296 بازدید | 58 پست

بچه ها من امروز متوجه شدم مادر شدم خیلی مواظب بودم فعلا بچه دار نشم ولی شد خیلی نگرانم تو این گرونی و تو این شرایط که شاید جنگ بشه آب و برق و گاز دیگه کم داریم این بچه تکلیفش چی میشه؟ واقعا نگرانم از یکطرف هم همسرم مشکل ژنتیک داره میترسم بچم هم مشکل دار بشه لطفا راهنمایی کنید دلم خوش بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش هدیه خداست الان که آزمایش غربالگری همه چی و نشون میده

خوب میترسم از اینکه اگر غربالگری نشون بده بچه مشکل داره چه غلطی باید بکنم؟ دیگه اون موقع بدبخت میشم چون ما وضعیت پولی مناسبی نداریم

اخی گوگولییی مبارکه اسمشو چی میخوای بزاری🥹🤣

اصلا بهش فکر نکردم چون یهویی شد سالم باشه آینده خوب داشته باشه پسر و دخترش مهم نیست ولی خودم پسر دوست دارم☺

مبارک باشه 😍لطفا دعا کن منم امسال مادر شمدیگه خدا داده کاریش نمیشه کرد که عزیزم اونم مثل این همه بچ ...

انشالله دعا میکنم همه خانمها بچه سالم خدا بهشون هدیه کنه به حق امام رضا 😊

ناخواسته ها دکتر مهندس میشن

🤣🤣🤣🤣🤣نه واقعا خدایی من خیلی مراقبت کردم نمیتونم اینجا زیاد باز کنم قضیه رو ولی شاید این اتفاقی که برای من افتاد یک در هزار باشه دکترم گفت

عزیزم جلوگیری داشتی؟

من خودم بچه نمیخوام ولی بنظرم وقتی با جلوگیری بچه ای میاد یعنی خدا چیزی میدونسته و انتخاب خدا بوده

نگران نباش فقط تمام آزمایشات و غربالگری و ... رو حتما بده برای ژنتیک

بنفشه🍃

🤣🤣🤣🤣🤣نه واقعا خدایی من خیلی مراقبت کردم نمیتونم اینجا زیاد باز کنم قضیه رو ولی شاید این اتفاقی ...

میشه لطفاً بگی 😂😂من عقدم می‌خوام مواظب باشم فعلا حامله نشم 

نمیدونم چی بگم شما صلاح بچتو بهتر میدونیولی خب اگه قصد داری زیر نظر پزشک باش که خدایی نکرده مشکلی پی ...

بله دکتر که باید برم ولی خیلی از آینده کشورم میترسم خیلییییی مخصوصا اگه بچه سالم نباشه خرجش فوق العاده بالاست و من شرمنده میشم