2777
2789

یه دوست خانوادگی داشتیم اول مردامون با هم دوست بودن بعد منو خانمش دوست شدیم.این آقا خیلی هوای منو داشت مثلا یه سفر زیارتی رفتیم که خانم ایشون نیومد با ما این آقا هی میرفت برای من غذا میگرفت میاورد انقد محبت داشت که همه همسفرا فکر کرده بودن برادر منه و همسرمم دامادشونه.بعد تو مهمونیا زیاد با من شوخی میکرد البته من همیشه سرسنگینم خداشاهده شوهرم رفته رفته رفت و آمد رو کم کرد تا جاییکه بعد یک سال یک قرار بیرون گذاشتیم برای ناهار این بنده خدا برگشت به من گفت چقدر لاغر شدی آبجی صورتت چرا جوش زده فلان چیز رو بخور خوب میشه.و اون شد آخرین باری که دیگه خانوادگی بودیم با هم.بعد یه بار که من رفته بودم خونشون همیشه هم از قبل چک میکردم دوست شوهرم نباشه میرفتم پیش خانمش.شوهرمم رفته بود مکانیکی ماشینش خراب بود.وسط ماجرا دوست شوهرم اومد خونه اشون یهو بعد چند دقیقه دیدم شوهرم زنگ میزنه رو گوشیم من جلو درم بیا بریم خونه.اصلا قرار نبود بیاد دنبال من.گفتم چرا اومدی اینجا گفت نه داشتم از اینجا رد میشدم گفتم تو رو هم ببرم خونه دیگه چه کاریه من که دارم از اینجا رد میشم :/

بعضی وقتا شک میکنم نکنه علت این قطع رابطه من بودم

بعد عذاب وجدان میگیرم آخه اینا رفیق گرمابه گلستان بودن با هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید حساس شد شوهرت طبیعی اخه خودتم بودی ی خانوم با شوهرت اینقدر صمیمیت میکرد ناراحت و حساس می‌شدی ثط ...

ولی من فکر میکنم این بنده خدا با همه همینطوره مهربون و دلسوز آخه خانمشم ناراحت نمیشد چون اخلاقش بود

رفیقش که حتما باید بهتر بشناستش

ولی من فکر میکنم این بنده خدا با همه همینطوره مهربون و دلسوز آخه خانمشم ناراحت نمیشد چون اخلاقش بودر ...

خب چون باهمه مهربونه و اینطور رفتاری داره دلیل نمیشه همسر شما هم راضی باشه و خوشش بیاد با خانومش اینطور رفتار ش