2777
2789
عنوان

کیا با خانواده شوهر قطع رابطه هستن

139 بازدید | 10 پست

بچه ها من دست خودم نیست خیلی خیلی متنفرم ازشون...ولی شوهرم داداش کوچیکاش و زناشون یراش مهم نیستن ولی کیف میکنه از پیش خواهر و پسر خواهر و برادر بزرگش بودن ولی به خاطر من باهاش قطع کردیم...البته شوهرم قبول میکنه که بیشعور هستن ولی خیلی اذیته که باهاشون قطع کردیم...میگه من قبل ازدواج چقدر باهاشون خوش بودم فک نمیکردم به اینجا برسه.

مشکلشونم اینه...خواهرش دو سه بار اومده کیف و چمدونه منو زیرو رو کرده ...پسرش هم شروع کرده بود از شوهرم پول گرفتن (با این که تک پسره و پولدارن) جدیدا فهمیدن من ناراحت میشم از پول گرفتنش به شوهرم میگفت یواشکی بده زندایی نفهمه...

شوهرم هم از من میترسه و این که گفتم حرامه بخدا حلال نمیکنم وگرنه شوهرم نظرش اینه چه اشکالی داره پول میخوان بدیم از حرفا و حرکاتشونم ناراحت نباش باهاشون رفت و امد کنیم.

الانم افسرده شده سر من و بچه ها با بهونه ها مختلف خالی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با همون فقط قطع رابطه میکردید

بابا همشون فقط انتظار دارن...یا پول یا ماشین یا میگن بیایم خونتون بمونیم یا انواع سفارشات ولی خونشون نباید بریم یا کار دارن یا درس دارن یا خونشون مناسب نیس

خب پول نده چرا قطع رابطه و اینکه کیف و چمدونتون چرا دم دسته چمدون رو که قفل رمزدار بزنید کیفم کنارتو ...

پول که اولش شوهرم نمیتونست بگه نه....اخرش من مجبور شدم بگم بابا انسانیت هم خوب چیزیه...قبلیا رو پس نمیدید نخواستیم دیگه حداقل مثلل ادم زندگی کنید...پسر خواهره قهر کرده که چرا اخرین بار ندادیم...البته با من..وگرنه میدونه داییش تنها چکک نقدر زندگیشه...تف هم بندازه قهر نمیکنه....خواهر شوهر هم بابا چقدر قفل و کلید بزنم دوتا بچه کوچیک دارم هر دقیقه تو چمدون کار دارم.اخه مگه میشه خواهرشوهر انقدرفضول و ندید بدید..اصلا تو کتم نمیره شوهرم چطور با اینا که انقدر سطحشون پایینه کیف میکنه

من اونقدر از آدمای فضول بدم میاد که بدون اجازه به وسایل دیگرون دست بزنن

من دیوونه میشم...حاضرم هر کاری کنم فقط خواهرشوهرم دیگه نبینم ولی حیف که شوهرم از ادمای سطح پایین لذت میبره