2777
2789
عنوان

از تنهاییم خستم

111 بازدید | 10 پست

تو عیدا و مناسبتا این تنهایی بیشتر بهم فشار میاره چقدر پارسال امید داشتم که سال آخره سختیامه تنهاییمه نمیدونم چرا با من اینجوری میکنه 😭😭😭😭😭 من ۳۲ سالمه دیگه نمیکشم همه زندگیم شده کار هیچ دلگرمی ندارم دلم خونه زندگی خودم و میخواد دلم شریک زندگی میخواد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش من جای تو‌ بودم

از زندگی متاهلی خسته شدم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
کاشکی من جای تو بودم نگو اینو

بخدا تو ۲۵سالگی پیر شدم🥺

مجردی خیلی بهتره

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
بخدا تو ۲۵سالگی پیر شدم🥺مجردی خیلی بهتره

من از غصه پیر شدم ار فشارای عاطفی و چالشایی که داشتم تمام موهام سفید شده کلی مشکل معده و فشار پایین پیدا کردم