2777
2789
عنوان

دعوا با مامان

183 بازدید | 25 پست

هرشب با مامانم دعوا دارم، همش هم سر چیزهای چرت وپرت مثلا امروز پول های عیدیمو میخواستم لباس بخرم مامانم دعوا میکنه میگه نه نمیشه پولاتو جمع کن خب خودم دوس دارم لباس بخرم با اینکه لباس دارم اما دوس دارم بازم بخرم خب لباس، ولی مامانم گیر میده پس اندازکن بعدش گفتم نه مامانم هم گف غلط میکنی وتوهین کرد بهم... نمیدونم چیکار کنم دست خودم نیس جواب میدم وداد میزنم سرش

مامانم همش نفرینم میکنه میترسم نفرینش بگیره.... 

بعدشم صبحش مثل همیشه باهام صحبت میکنه انگار ن انگار دعوا شده بود ویا میگه ازم معذرت خواهی کن میگه من نفرینت نمیکنم از رو عصبانیت ولی واقعا اعصابم خورده چرا باید نفرین کنه مادری بچشو همش میگه الهی بمیری، الهی شوهرت در آینده کتکت بزنه وخیر نبینی 

شما هم اینطورین یا فقط من بیچاره بدبختم..... 😭😪واقعا متاسفم براش از حالا اسم شوهر میاره میگه زودتر ازدواج کنی بری هیچکی هم که تورو نمیگیرع

آه حالم دوس دارم بمیرم بخدا من سنم کمه..... 

مامان های شماهم اینجورین یا فقط مامان منه....؟ 

مامان من به سور زده به مامانت

باز مامانت بعدش میگه که از ته دل نفرینت نکرده مامان من هیچ وقت به روی خودش نمی آورد

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

دعوا نکن باهاش

چراحساسش میکنی خب؟

تجربه نشون داده نفرین مادر میگیره قطعی

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاهم منو از خونه بیرون کرده اجازه نمیده برم خونمون میگم دوس ندارم برو خونه مامانم یعنی (مامانبزرگم) 

الآن خونه مامان بزرگم یه خواهر 7ماهه هم دارم بهش شیر نمیده لجبازی میکنه بهم میگه کاش توبچه من نبودی ازدست تو همیشه منو بابات درگیر هستیم، بابام امروز رف واس آبجیم شیرخشک خرید که بهش شیر جوش نده.   

خب عزیزم راس میگهاولا الان با این وضعیت اقتصادی همه بی اعصاب شدنبگو چقدر جمع کردی؟

2تومن،من دوس دارم هرکار بخوام بکنم خب مامانم میگه نه همیشه دخالت میکنه توکارهام بابام میگه هروقت ازدواج کردی برو هرکار میخوای بکن ولباس بخر.... اه یعنی چی مگه بچه هایی که ازدواج نکردن حق انتخاب ندارن توزندگیشون

من لباس هم ندارم بازم نمیزاره بخرم

من دارم، حتی نمیزاره واس آبجیم بخرم میخوام واسه آبجیم بخرم میگه لباس داره الکی میگه کلا دوسه دست لباس نو مهمونی داره بقیش کهنس میگه توسن رشده نمیخواد توبخری فعلا

وضعیت منو مامانم🗿😂

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀