میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
آمین.. التماس دعا دارم منم ازتون دوستای خوبم واسه باردار شدن منم دعا کنین دلشکسته ام
انشالله سال دیگه این موقع یه بچه تپل مپل تو بغلته
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید همینکارو کنم خیلی بدجنسه خودش همه چی داره تو ی مغازه شوهرم کار میکنه مغازه مال پدربزرگشه تا بود میگفت تقسیم نکردید بعد ک تقسیم کردن عمه هاش گفتن سهم ما رو بدید بعد ک سهم عمه ها رو پول بهشون دادن حالا عموش اومده میگه از من بخر شوهر منم زبون و اعصاب نداره دیگه ک جلوشون دربیاد فقط دعا میکنم ب حق همین شب قدر و بچه ی تو شکمم خدا فقط عموش رو بنیشونه سرجاش ک دیگه چشم نداشته باشه ب زندگیمون اخه وضع مالیش خوبه بد هم نیس
الهی خدا از دل وزبونت بشنوه دوست خوش قلبم... الهی توام هرچی تو دلته بهش برسی
قربون دلت انشالله