2777
2789
عنوان

امشب مهر میخوره به سرنوشتمون یعنی چه میشه یکسال دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 20 پست
آمین.. التماس دعا دارم منم ازتون دوستای خوبم واسه باردار شدن منم دعا کنین دلشکسته ام

انشالله سال دیگه این موقع یه بچه تپل مپل تو بغلته 

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

انشالله سال دیگه این موقع یه بچه تپل مپل تو بغلته

الهی خدا از دل وزبونت بشنوه دوست خوش قلبم... الهی توام هرچی تو دلته بهش برسی

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرزامام جوادبگیر

باید همینکارو کنم خیلی بدجنسه خودش همه چی داره تو ی مغازه شوهرم کار میکنه مغازه مال پدربزرگشه تا بود میگفت تقسیم نکردید بعد ک تقسیم کردن عمه هاش گفتن سهم ما رو بدید بعد ک سهم عمه ها رو پول بهشون دادن حالا عموش اومده میگه از من بخر شوهر منم زبون و اعصاب نداره دیگه ک جلوشون دربیاد فقط دعا میکنم ب حق همین شب قدر و بچه ی تو شکمم خدا فقط عموش رو بنیشونه سرجاش ک دیگه چشم نداشته باشه ب زندگیمون اخه وضع مالیش خوبه بد هم نیس 

الهی آمین

التماس دعا دارم ازتون توی این شب سرنوشت ساز 🙏🏼

برای هم دعا کنیم که دعا در حق دیگران باعث میشه دعای خودمون زودتر مستجاب بشه 

خداوندا به ما بیاموز تا در این فرصت حیاتمان آهی نکشیم برای کسانی که قلبمان را شکستند
الهی خدا از دل وزبونت بشنوه دوست خوش قلبم... الهی توام هرچی تو دلته بهش برسی

قربون دلت انشالله

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺