2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت بلوار امین بود اسم باشگاه یادم نیس

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
مثل قهوه خونه تو قم میمونه اخه زومبا تو قمیهو سینما هم برو (:

من نمیفهمم بعضیا یه چیزی شنیدن راجع به قم، یکسری چرت و پرت بلغور میکنن

قم پر از قهوه خونه و کافه و سینماست، چون مردمش تفریح دیگه ای ندارن غیراینا

ازلحاظ ورزشی و باشگاه بانوانم عالیه

تو خود قم قهوه خونه داره؟چه روشن فکر شدن باریکلاقبلا باید میکوبیدی تا کهک میرفتی

وا قهوه خونه سر کوچه ماست

اتفاقا قم همه چیییییی داره

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
من نمیفهمم بعضیا یه چیزی شنیدن راجع به قم، یکسری چرت و پرت بلغور میکننقم پر از قهوه خونه و کافه و سی ...

بابا من سه سال پیش قم بودم خود قمیا عینا همین حرفارو بلغور چیز ببخشید گفتن منم بلغور ای بابا یعنی واگو کردم

من نمیفهمم بعضیا یه چیزی شنیدن راجع به قم، یکسری چرت و پرت بلغور میکننقم پر از قهوه خونه و کافه و سی ...

اینگاری توی  یه شهر مرزی جنگ زده ایمم🤣🤣🤣🤣

شما رفتی

نه نرفتم یادمه تبلیغاتش برام اومد

شماره باشگاه های اونور رو در بیار 

زنگ بزن بپرس