2777
2789
عنوان

شما باشین از خواهرتون ناراحت میشین

118 بازدید | 12 پست

۱۶ سالشه تقریبا

مامانم مریض بود امروز 

منم کنکور دارم ۳۰ روزه دیگه و سالها تلاش کردم واسه همین ۳۰ روز

بهش گفتم بیا کمکم باهم غذا درست کنیم  یا حداقل تو ظرفارو بشور توی چشام نگاه کرد و رفت تو اتاقش تو کل مدتی ک داشتم غذا درست میکردم حتی یبار نیومد بگه کمک میخوای یا نه

خانوما اگ بیکار بودم اصلا اصلا بحثی نبود وظیفم بود دیگ ۲۰ سالمه ولی بخدا استرس کنکور رو دارم و ۳ ساعت هم ۳ ساعته واسه من

الان باید تا ۴ صبح درس بخونم درصورتی ک اگ خواهرم یکم کمک میداد حداقل ظرف هارو می‌شست اوضاع بهتر بود 

همیشه همینطوریه بی مسئولیت و تنبل و تن پرور حتی لباس زیر هاشو مامانم میشوره منم الان بهش گفتم اسمه منه دیه نیار جلو چشام دیه نیا واقعا عصبی شدم از کارش

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

حق داری بنظرم

سنی هم که داره اصلا کم نیست

حداقل میتونست یه کمک های حداقلی کنی

آره منم بودن ناراحت میشدم

خواهرم ۱۳ سالشه خیلی کمک میکنه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش فقط🙁😅

😂😂 

تو ک زحمت کشیدی خوندی بنظرت حق دارم ناراحت شم یا دارم بزرگش میکنم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

حق داری بنظرمسنی هم که داره اصلا کم نیستحداقل میتونست یه کمک های حداقلی کنیآره منم بودن ناراحت میشدم ...

واقعا‌ ازش دلگیرم

خیلی بی مسئولیته خیلی زیاد

اون بچس نمیفهمه. غذاهای ساده بپز که وقت نگیره. ظرفا میذاشتی فردا مامانت بشوره.

رشته تجربی هستی؟ میشه بگی کنکور فرهنگیان بجز دینی و هوش و کتاب معلم، درسای تخصصی ها هم هست یا نه؟ مثلا زیست و بقیه ی عمومی های دوازدهمم هست یا نه؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

واقعا‌ ازش دلگیرمخیلی بی مسئولیته خیلی زیاد

حق داشتی بنظرم

بی مسؤلیتی برای خودشم بده

کوچیک نیست 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اون بچس نمیفهمه. غذاهای ساده بپز که وقت نگیره. ظرفا میذاشتی فردا مامانت بشوره.رشته تجربی هستی؟ میشه ...

عزیزم من زیاد راجع به فرهنگيان اطلاع ندارم ولی فک کنم واسه درس های تخصصی کنکور اردیبهشتت رو لحاظ میکنن مثلا شما ی کنکور تجربی میدی با درس های اختصاصی فرداش ی فرهنگيان میدی با هوش و استعداد معلمی اونوقت ی تراز تلفیقی ازشون بهت میدن

دینی ک فک کنم تو خود ازمون فرهنگيان باشه عمومی هام احتمالا تحت تاثیر قطعی معدل باشن در نتیجه هستن

ببخشید مقصر مادرتون بوده، چرا باید دختر ۱۶ ساله مادرت لباسای زیرشو بشوره تا الان این همه بی مسوولیت ...

دقیقا مقصر مامانم هست 

بچه هاشو بد بار میاره

بهش میگم مادر من حداقل خودت کار بهش بگو انجام بده میگه نه بلد نیست دلم نمیاد!

تو هم انجام نده عزیزم. غذای ساده بخورین. از وقتت نزن

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.