2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیایید

160 بازدید | 18 پست

خانوما امشب مراسم شب قدر در مساجد برگزار میشه؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

از چه ساعتی؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
از چه ساعتی؟

خوب شهر به شهر فرق می‌کنه اینجا معمولا دهبه بعد

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

اره عزیزم.التماس دعا

محتاجیم به دعا

از چه ساعتی؟

بله

متفاوته بعضی جاها دیر شروع میکنن مثلا ۱۰ یا ۱۱ تا سحر

پیش ما یه حسینیه کوچیک هست بعد نماز یعنی ۸.۳۰ اینا شروع میکنن روضه و سخنرانی و...

بعد ۱۰ جوشن کبیر میخونن تا ۱۲ تموم میشه

بله عزیزم معمولا از ساعت ۱۰شروع میکنن

لطفا تو ختم و چله سوره قدر منو همراهی کنید بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِبه نام خداوند رحمتگر مهربانإِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

خواهش میکنم ازتون امشب که شب قدر هست دعا کنین من زودتر از پدر و مادرم بمیرم خواهش میکنم😭😭دعا کنین تا وقتی زنده ام سایشون بالاسرم باشه🫠میگن موقع قرآن بر سر گرفتن اسم ۴۰ تا مسلمان رو بیاری دعای خودت مستجاب میشه،میشه یکیش من باشم(اینجا نمیتونم اسم بگم اگه واستون مشکل نداره درخواست بدین لطفا اونجا بگم) شما نیتم رو بگین لطفا🥺لطفا الان یه صلوات بفرستین واسه حاجتم🙏🌺🌺زنده باشید🍀☘️

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)