2777
2789
عنوان

حلال کردن دیگران

143 بازدید | 14 پست

خانوما الان داشتم فکر می کردم، من هم مثل همه ادما پیش اومده که در حقم ظلم شده یا بدی دیدم. اما از بین اینا یک نفر هست که خیلی ازش ناراحتم  چون خیلی زیاد واسه من مزاحمت ایجاد کرد(دختره) و  به ناحق آبروی منو برد و حرفای خیلی بدی هم به من زده . دائم در حال نفرین کردن این دخترم و دلم واقعا از دستش اتیش گرفته

من هرگز نمیبخشمش و حسابمو گذاشتم واسه روز قیامت، اما چکار کنم دلم اروم بشه و فعلا بهش فکر نکنم. شما همچین موردی داشتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی حسابشو گذاشتی برای قیامت

اما نفرینش می‌کنی 

چیزی که باعث شده آروم نباشی همین نفرینه

اگه واقعا حسابش قراره برای قیامت باشه

فقط بگو میسپارم به خدا

و اعتماد کن بهش

و دیگه بهش فکر نکن

باید زمان بگذره تا عادت کنی

احساست قابل درکه و کاملا حق داری. آرامشتو از خدا بخواه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دو سال گذشته... حس می کنم تا به چشمم نبینم که جوابشو گرفته اروم نمیشم. حتی سر نمازم از خدا میخوام. ق ...

خب پس دیگه عدالت خدا رو اگر قبول داری دیگه بسپر به خدا اینقدر نگو ، یکبار کافیه ، نفرین هم تیر سه شعبه است یکیش میره طرف اون ، دوتاش برمیگرده به خودت!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

فقط زمان 

منم نبخشیدمش و نمیبخشمش 

خیلی اذیت میشدم اوایل 

ولی با گذشت چنسال کمتر بهش فکر میکنم و اذیت نمیشم 

مگر جایی ببینمش یا در موردش صحبت بشه.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

منم نمی‌بخشم شوهرمو ان شالله همین دنیا تقاص بده.. نمی‌بخشم اون زن هرزه رو‌ ان شالله به ده روز نکشه بدترین ها سرش بیاد اشک من و بچهام در آوردن اگر خدا تقاص منو نگیری اون خدا خدای من نیست 

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍

منم چند نفر رو نتونستم ببخشم، گاهی که یاد بدی اونها میام نفرینشون میکنم

خوب طبیعی هست وقتی کسی بهمون ستمی کرده که قابل بخشش نیست رو نبخشیم و نفرین کنیم 

به نظرم آه ما یه روزی دادمنشون رو میگیره حتما

خب اللان فکر کردن بهش چ سوده داره ولبته نفرین کردنت هم شاید ب خودت برگرده و داری گناه مکینی  

شما ک ازش ناراحتی بخوشت نمیاد چرا عمرتو حروم میکنی با فکر کردن بهش ارزش داره خودتو اینقدر ناراحت کنی اخه