2777
2789
عنوان

تعیین سایز کاپ قاعدگی

320 بازدید | 35 پست

دوستانی که تصمیم به خرید کاپ قاعدگی دارید....سفارش من رسید و امتحانشون کردم. از مارک لیوافارما سایز ۲ مدل منعطف خریدم و از برند لیدی کاپ سایز کوچک...

باید خدمتتون بگم سایز متوسط اصلا به دردتون نمیخوره اگه زایمان طبیعی نداشتید و با هر سن و سال اگه زایمان طبیعی نداشتید. فقط کوچک بخرید...

من منعطف خریده بودم که متاسفانه کامل باز نمیشه و باید بندازمش دور....چون نشتی میده.

اما اونی که کوچیکه خیلی مناسب.

اگه زایمان طبیعی داشتید اما ورزشکار هستید مثلا ۵ ساعت در هفته ورزش می کنید باز هم سایز کوچک براتون مناسبه چون عضلات کف لگن محکم و قوی دارید و نمیذاره کاپ سایز بزرگ باز بشه.

اونایی که قاعدگی سنگین دارن و زایمان طبیعی نداشتن به نظرم بازم کوچیک بخرن اما دو ساعت یکبار تخلیه کنن یا نهایتا ۴ ساعت یکبار. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا من فقط سایز ۱ و ۲ داره.سزارین بودم

من ۲ گرفتم همیشه نشتی داره

ولی حجم خونریزیم خیلی زیاده.نمیدونم بخاطر اینه یا سایز نامناسب

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

ولی مگه به قد نیست ؟ اونی که قدش بلنده باید سایز بزرگتر برداره

نه ابدا ربطی نداره... اونایی که قد بلندترن معمولا فاصله سرویکس تا دهانه رحمشون ممکنه بیشتر باشه. اما قطعیت نداره

برات مناسب بود؟ مال من چون منعطف بود تای کاپ باز نمیشد

آره عزیزم 

من مدل سنستیو گرفتم

تو دست تا میکنید باز میشه؟ یا نه؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اون مارکی گرفتم سایز یک و دو داشت 

منم سایز یک رو انتخاب کردم و کاملا درست و اوکی بود

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅