شیر خشکای خارجی خیلی گرونه نمیدونم ایرانی بدم یا خارجی واقعا موندم
خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فعلا باردارم عزیز میخوام تحقیق کنم که یه چیز از اول بگیرم بهش بدم چون بچه عادت میکنه نمیشه عوض کرد
خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
عزیزم میشه به نینیت بگی برام دعا کنه مشکلات مالیم حل بشه و سریع دستم پول بیاد🌹🥲
ایشالا عزیز دلم
ایشالا به زودی زود تموم مشکلاتت حل و فصل بشه و به خاسته قلبیت برسی
ممنون عزیز دلم منم امیدوارم نینیت رو زودتر بغل بگیری و حسابی بوسش کنی🌹🥲
مرسی قشنگم ایشالا