2777
2789
عنوان

به نظرتون برانامزدم چیزی بخرم؟؟؟؟

252 بازدید | 25 پست

من ونامزدم قبلایکسال دوست بودیم.تازه نامزدشدیم.تولدمن تیرماه بودبااینکه خیلی باهم خوب بودیم کادوبرامن نخرید!تبریک تلفنی و پیامکی گفت وکلی مهربونی وقربون صدقه اما هیچی نخریدبرامن!البته همونروز تولدم ندیدیم هموچون سرکاربودولی ده روز بعد بیرون رفتیم اماکادونخریده بودمنم خیلی ناراحت شدم امانگفتم بهش.

ولی چندوقت پیش گفتم توبرا من براتولدم کادونخریدی برام بخر اونم گفت باشه چشم. خخخخ اما هنوزم نخریده.

اماهربارکه میومدن خونمون سبدگلای خشگل وبزرگ و شیرینی عالی میخره.

حالا اسفندتولدشه من چکارکنم؟نمیخوام چیزی براش کادوبگیرم تایادبگیره برام ارزش قائل بشه تا منم متقابل براش ارزش قائل بشم.یااینکه بخرم براش؟؟میدونید برام خیلی مهمه که درس بگیره از رفتارم درهرصورت.

چکارکنم به نظرتون؟

میترسم چیزی بخرم براش بعدباخودش بگه پس چه من براش ارزش قائل بشم چه نشم اون بهم بها میده.و عادت کنه که بی اهمیت باشه نسبت به مناسبتا...مردارو که میدونید چجوری هستن..

راهنماییم کنین مرسییی

🌿اللهم عجل لولیک الفرج🌿

من باشم نهایتا یه کیکمیگیرم با کلی مهربونی و قربون صدقه. کلا معتقدم هرچی مرد خرج کرد زنش باید یک دهم اونو هزینه کنه براش. 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین برای مرد چه شوهرت چه دوست پسرت باشه خرج نکن زیاد...ی کارت پستال قشنگ و ی گل زیبا بگیر همین و بس....با خرید زیاد ارزش زن میاد پایین

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
من باشم نهایتا یه کیکمیگیرم با کلی مهربونی و قربون صدقه. کلا معتقدم هرچی مرد خرج کرد زنش باید یک دهم ...

کیک که اصلانمیخرم.منظورم هدیه بود.

🌿اللهم عجل لولیک الفرج🌿

حتمن حتمن حتمن بگير وگرنه اونم فكر ميكنه تو برات مهم نبست و ديگه نميگيره. شوهر منم به ولنتاين اعتقادي نداره اما من انقدر جشن دو نفره و كادو كرفتم كه ديگه اونم ياد گرفت حد اقل بدون گل نمياد خونه. براش بخر اصلا شك نكن

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
حتمن حتمن حتمن بگير وگرنه اونم فكر ميكنه تو برات مهم نبست و ديگه نميگيره. شوهر منم به ولنتاين اعتقاد ...

واقعا؟

اخه نخریده برام خیلی ناراحتم

🌿اللهم عجل لولیک الفرج🌿
واقعا؟ اخه نخریده برام خیلی ناراحتم

خوب مردها رو بايد بزرگ كرد شما هنوز اول راهي خبر نداري بايد همه چيزو يادشون داد چند بار كه ببينه شما به مناسبتها اهميت ميدي اونم ياد ميگيره . صبور باش

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
خوب مردها رو بايد بزرگ كرد شما هنوز اول راهي خبر نداري بايد همه چيزو يادشون داد چند بار كه ببينه شما ...

وای جدی؟؟؟

باشه عزیزم مرسی.شماتجربه ت بیشتره بهترمیدونی گلم مرسی

🌿اللهم عجل لولیک الفرج🌿