2777
2789

سلام خانوما توروخدا بیاین کمکم کنید پسرم از ۴ شنبه تب میکرد و بیشترینش هم ۳۸ میشد بردمش دکتر استامینفن داد هیچ علائم دیگه ای نداره ۵شنه تبش کامل قطع شد دوباره جمعه صب تب کرد بازم خفیف دوباره بردمش گف تا ۳ روز دیگه اگر قط نشد  ازیترو بده بهش ولی گلو و گوشش عفونت نداره تا دیشب تبش کامل قطع شد منم دیگه داروشو قطع کردم دوباره امروز صب شد ۳۷ونیم گریه میکرد که شکم دردم بردمش دکتر ازمایش ادرار داد قسمت باکتری نوشته fewدکتر گف ممکنه تبش از همینه بهش ازیترو بده شما تجربه مشابه  داشتین در ضمن پسرم ۲سال و ۹ ماهشه و ختنه هم نشده بنظر شما هم قطع و وصل شدن تبش بخاطر همین عفونته اخه تو نت نوشته مقدار few یعنی کم و نیاز به دارو نداره دیگه مردم من از غصه 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

ختنه کن زودتر 

برا همینه تب میکنه تا ختنه نکنی همینه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ختنه کن زودتر برا همینه تب میکنه تا ختنه نکنی همینه

چیکار کنم بخدا بردمش بیمارستان دکتر جراح میگه بدون بیهوشی ختنه نمیکنم دکتر بیهوشی میگه من زیر ۳ سال بخاطر ختنه بیهوش نمیکنم شهرمونم فقط همین یه بیمارستانو داره 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار کنم بخدا بردمش بیمارستان دکتر جراح میگه بدون بیهوشی ختنه نمیکنم دکتر بیهوشی میگه من زیر ۳ سال ...

ببر یه شهر دیگه 

نزدیک 

این تا ختنه نشه همینه عفونت کل مجرای،ادراری رو میگیره ها 

زودتر ببر 

عنبر نسارا هم الان میتونی دود بدی اونجاش فعلا یکم بهتر میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ببر یه شهر دیگه نزدیک این تا ختنه نشه همینه عفونت کل مجرای،ادراری رو میگیره ها زودتر ببر عنبر نسارا ...

فعلا که ازیترو داده ولی اصلا معذرت میخوام التش قرمز یا ملتهب نیس بنظرت نباید ظاهرش هم دیده بشه ؟ان شاءالله دوره ازیترو تموم بشه میبرمش اخه نوزاد ۲ ماهه هم دارم اگر تو شهر خودم انجام بدن خیلی بهترمه یه اقایی میاد تو خونه انجام میده ولی من میترسم 

فعلا که ازیترو داده ولی اصلا معذرت میخوام التش قرمز یا ملتهب نیس بنظرت نباید ظاهرش هم دیده بشه ؟ان ش ...

داخلی هست عفونت 

داخل خونه خوب بیهوشی نداره ها سنتی هست 

درد و ...داره 

داخلی هست عفونت داخل خونه خوب بیهوشی نداره ها سنتی هست درد و ...داره

چمیدونم فعلا عفونتش خوب بشه یه فکری میکنم دستت درد نکنه گلم دعا کن خوب بشه بچم 🥹

چمیدونم فعلا عفونتش خوب بشه یه فکری میکنم دستت درد نکنه گلم دعا کن خوب بشه بچم 🥹

توکل بر خدا ❤️