2777
2789

اینکه یک نفر خودش رو از معیار های زیبایی ساخت ذهن آدما دور کرده و معتقده که زیباست اسمش خودشیفتگی نیست

اسمش عاشق خود بودنه 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

والا من غلط کنم با یکی مثل خودم ازدواج کنم 

اخلاق سگی و گوهی که من دارم واه واه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شمام باید روی اعتماد به نفس کار کنی مثل شمام زیاد دیدمخوشگلی که اعتماد به نفسش کمه

بخدا هرکاری میکنم احساس کمبود دارم

همش از مامانم میپرسم میگنم باورم نمیشه حس میکنم دروغ میگن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

کسی که خوشگله اصیله خانواده دار هست متواضع و با وقار هستهیچ وقت نمیاد تعریف کنهولی اوکی 😅 راحت باشی ...

اصلا تعریف از خود به اصیل !!

و به متواضع!!

به باوقاری نداره عزیزم 

چون خودمونو دوست داریم نباید اصیل دار باشم ؟

عجب طرز فکر تمسخر امیزی

تاپیک تعریف بوده که همه شون گفتن زنی مثل خودمون 

انتظار داشتید از رفیقاشون بگن بعد تاپیک بزنید که حسودی !!

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

والا من غلط کنم با یکی مثل خودم ازدواج کنم اخلاق سگی و گوهی که من دارم واه واه

هموون من انقد عصبیمم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

شما اگه تواضع و فروتنی به قول خودتون داشتید از اینکه یکی خودشو دوست داره حالتون بد نمیشد

یا ابلفضل 😅

شما اصلا اصل کلام رو بد متوجه شدید 

اصالت رفتاری برای شما تعریف دیگه ای داره

راحت باش خواهر 😅

لطفاً برای من دعا کنید 😍

من هیچ وقت نفهمیدم زیبا هستم یا نه چون اعتماد به نفسم صفره و انتظار دارم بقیه در این مورد نظر بدن 

مردم هم اینطورین که اگه زیباترین هم باشی ایراد میگیرن ازت پس همون بهتر که آدم خودش رو زیبا ببینه

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

قدکوتاه تو خیابوناام ماییم😂

قد کوتاه چشه

اینجا دارک وبه

دوتا تاپیک زده بودن که کیا زندگیشون بده از شوهرشون گله دارند ۱۰۰ صفحه من من بود

بلافاصله تو تاپیک بعدی زده بودن عشق ما زبانزد فامیله

والا من نمیدونم چرا همچینه اینجا

مگه دستتون تو روغن داغه که دروغ می بافید

یه دختر خوب😂😍