2777
2789
اینجا دارک وبهدوتا تاپیک زده بودن که کیا زندگیشون بده از شوهرشون گله دارند ۱۰۰ صفحه من من بودبلافاصل ...

یکیم یه دختر بیچاره گفته بود ۱۹سالمه نامزد کردم همه بهش توپیده بودن ک خاک تو سره تو و شوهرت شماها مریضین روانی هستین کی اخه ازدواج میکنه الان ازدواج دیگه مد نیست😂😂😂درحالی ک نصف تاپیکا درباره شوهرمیخواییم و روش بخت گشاییه و هرکی میگه حس ششم دارم همه میپرسن ک بهش میرسم بهش میرسم😂😂😂

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد متوجه شدید من بیشتر آدم هایی که دیدم دائم از خودشون تعریف میکننهیچ قیافه خاصی هم نداشتنبرعکس آدم ...

به نظر من بایدم اینطور باشه خوشگل خوشگله دیگه نیاز نداره که بیاد بکنه تو چشم همه اونوقت میشه از خود راضی 

اما کسی که چهره معمولی داره باید در برابر مردم ظاهر بین اعتماد به نفس داشته باشه تا بتونه قوی باشه!

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

نمیدونم بعضیا از بچگی هست که اینجوری هستن یا از چی

ولی در کل اخلاقیات داره به پایین ترین سطح ممکنه نزول پیدا میکنه

من فقط گفتم دیدم که به قول این دوستمون تاکسی خالی بوق زیاد میزنه

یعنی کسی که تو خالی تر هست و احساس پوچی درونی داره دار دارش بیشتره

ولی کسی که اصیل و نجیب و خانواده دار و متواضع هست اینطور نیست 

به کرات دیدم عقده ای هایی رو که پوشش های عجیب و غریبی داشتن و همش در حال جلب توجه هستن

و به کرات دیدم کسانی که از خانواده های اصیل و متمدن هستن و همیشه لباس های ساده میپوشن و هیچ وقت دنبال جلب توجه نیستن چون عقده ای درونشون نبست 

لطفاً برای من دعا کنید 😍

اصالت رفتاری رو واقعا نمیشه در همه انسان ها پیدا کرد 

این چیزی هست که کمیاب ترینه

همینجا از هجمه ای که به من شد متوجه شدم خیلیا دبیرستانی، خیلیا زیر بیست سال یا در ابتدای جوانی هستن و به جای اینکه اصل کلام منو بگیرن فقط دنبال اثبات کلام خودشون هستن

من هرچی دوست اصیل دارم هیچ وقت طفلی ها ادعایی ندارن و هیچ وقت تعریف نمیکنن برعکس خلق الله رو بر خودشون مقدم میبینن

اعتماد به نفس خوبه اما صحبت من این بود که خودشیفتگی خوب نیست

مثل کیم کارداشیان که یک بی استعدادخودشیفته هست

حالا طرف هم نه مطالعه ای داره

نه تحصیلاتی 

نه خانواده درست و درمونی 

نه سوادی نه ادبی نه هنری

فقط یه باشگاه رفته چهارتا عمل زیبایی انجام داده و از صبح تا شب از خودش تعریف میکنه 😅😅😅 

لطفاً برای من دعا کنید 😍