2777
2789
عنوان

کم بودن شیر

1798 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من الان 10 روزه زایمان کردم ولی بچم با شیر من سیر نمیشه و دکتر براش شیرخشک نوشت. یعنی شیرم قطره قطره میاد و بچم نیم یا یک ساعت میک میزنه بازم سیر نمیشه چیکار کنم شیرم زیاد بشه؟ البته من زایمان زودرس هم داشتم و بچم هفته 36 دنیا اومد. خیلی دلم.میخواد بچم شیر خودمو بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بايد حوصله كني كم كم زياد مي شه. منم مثل شما بودم دقيقا فكر مي كردم شيرم كمه و دكتر رو متقاعد كردم شبرخشك بده. ولي شير خشك اضافه بود و باعث ريفلاكسش شد. فوق تخصث گوارش گفت شيرت كافيه. از وقتي شير خشك نمي دم خيلي بهتر شده

البته روزهاي اول رو بد نيست به خاطر زردي سيرخشك بدي تا شيرت زياد بشه

بله بچه پسره. قطره شیرافزا میخورم ولی بیشتر نشده

ادامه بده.مایعات زیادبخور،بادوم خوبه،سینتوماساژبده بذارتحریک بشه

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید
بايد حوصله كني كم كم زياد مي شه. منم مثل شما بودم دقيقا فكر مي كردم شيرم كمه و دكتر رو متقاعد كردم ش ...

آخه بچم با شیر من اصلا سیر نمیشه و همیشه گریه میکنه یک ساعت شیرمو میدوشم 5 قاشقم نمیشه. خیلی ناراحتم کارم روز و شب شده گریه

من رازیانه نخوردم چون گفتن برا پسر ضرر داره .تجربیاتمو بهت میگم .گلم .هر روز مقدار زیادی عسل رو با پودر سیاهدانه قاطی کن و بزار دم دستت و همش بخور .بی خوابی برات خوب نیس .بی خواب بشی شیرت کم میشه .اصن خودتو خسته نکن که شیرت کم میاد .استراحت کافی داشته باش .چای زیاد بخور .شیرتو زیاد میکنه .برنج کم بخور .چیزای ابکی بخور . ارامش داشته باشی حله  گلم

من رازیانه نخوردم چون گفتن برا پسر ضرر داره .تجربیاتمو بهت میگم .گلم .هر روز مقدار زیادی عسل رو با پ ...

بچم شبا بیدار میمونه منم مجبورم باهاش بیدار بمونم. اطرافیانم به خاطر شیرنداشتن خیلی سرزنشم میکنن. مرسی از راهنماییت عزیزم

بچم شبا بیدار میمونه منم مجبورم باهاش بیدار بمونم. اطرافیانم به خاطر شیرنداشتن خیلی سرزنشم میکنن. مر ...

خب پیش کسی نگو.شایدگریه کردن بچت بخاطرچیزدیگس مثلادل درد،بهداشت نرفتی؟

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید
بچم شبا بیدار میمونه منم مجبورم باهاش بیدار بمونم. اطرافیانم به خاطر شیرنداشتن خیلی سرزنشم میکنن. مر ...

وا .به حرفشون گوش نده .شیر که دست تو نیس .یه گوشت در باشه یکیش دزوازه .خودتو مشغول نی نی کن حرفاشونو نشنوی .

خواهش میکنم عزیزم .ان شاالله حل میشه .الانم برو بخواب