2777
2789
عنوان

کم بودن شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون پیشم هستن میبینن که شیر ندارم. صبح میخوام ببرمش بهداشت

شیرت به مرورزمان بهتروبیشترمیشه اصلااسترس ونگرانی نداشته باش چیزای مقوی بخورسرچ کن ببین چیا برات خوبه

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید
وا .به حرفشون گوش نده .شیر که دست تو نیس .یه گوشت در باشه یکیش دزوازه .خودتو مشغول نی نی کن حرفاشونو ...

همین دیروز بچم.گریه میکرد مادرشوهرم به بچم.میگه مادرت که شیرنداره بهت بده باید منتظر بمونی بابا جونت برات شیرآماده کنه بخوری. در رابطه با این حرفا نمیشه بی تفاوت بود

همین دیروز بچم.گریه میکرد مادرشوهرم به بچم.میگه مادرت که شیرنداره بهت بده باید منتظر بمونی بابا جونت ...

وا،یعنی چی این حرف آخه؟میفهممت ولی سعی کن بیخیال باشی 

فروش ارده-شیره وعسل طبیعی هرکی میخواد آدرس میدم خودتون تست کنیدوبخرید
همین دیروز بچم.گریه میکرد مادرشوهرم به بچم.میگه مادرت که شیرنداره بهت بده باید منتظر بمونی بابا جونت ...

مادر شوهره دیگه .کارش زدن همین حرفاس .به منم میگفت اگه پام درد نمیکرد خودم نگهش میداشتم که نوه ام این همه سختی نکشه .منم چشم غره رفتم و سکوت کردم و رفتم دنبال کارم .خخخ

مادر شوهره دیگه .کارش زدن همین حرفاس .به منم میگفت اگه پام درد نمیکرد خودم نگهش میداشتم که نوه ام ای ...

من که از دیروز این حرفو بهم زده اصلا دیگه نمیذارم بچه رو بغل کنه خخخخخ

من که از دیروز این حرفو بهم زده اصلا دیگه نمیذارم بچه رو بغل کنه خخخخخ

نه بابا بده بغلش بگیر راحت استراحت کن .نوشه خب .از فرصت استفاده کن سخت نگذره بهت .این روزا بالاخره تموم میشن ابجی جونم

نه بابا بده بغلش بگیر راحت استراحت کن .نوشه خب .از فرصت استفاده کن سخت نگذره بهت .این روزا بالاخره ت ...

فقط چون از سینم شیر نمیاد بهم سخت میگذره و همین موضوع ناراحتم میکنه😢😢😢😢😢😢😢😢

فقط چون از سینم شیر نمیاد بهم سخت میگذره و همین موضوع ناراحتم میکنه😢😢😢😢😢😢😢😢

میاد .اصن ناراحت نشو .ابجی منم یه ماه شیر خشک داد ولی سیاهدانشو مداوم خورد .الان فقط شیر خودشو میده .خیالت راحت باشه .

قدم نو رسیده ام مبارک گلم .ببوسش