2777
2789
عنوان

کم بودن شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 39 پست

سعی کن به اندازه کافی بخوابی ..خواب شیرت رو زیاد میکنه ...اب انبه هم شیر رو خیلی زیاد میکنه ...برای من که اینطور بود انشالله برای شما هم موثرباشه ...یک مورد دیگه هم که خیلی خیلی خیلی مهمه ..تلقینه...وقتی مدام فکر کنی شیرت کمه ...واقعا شیرت کم ترشح میشه...اینو دکتر ها می گفتن 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچ چیز مهمتر از آرامش روحی و اعصاب نیست وقتی ناراحتی روی شیرت اثر میذاره و کم میشه پس به حرف هیچکس اهمیت نده. من 25روزه زایمان کردم وچون شیرم کم بود از روز دوم بهش شیرخشک میدم شیر خودمم میدم کپسول شیر افزا پودرلیدی میل و شیر و مایعات زیاد بخور به مرور شیرت زیاد میشه. من به بچه اولم تا چهارماه شیرخشک میدادم درکنارشیرخودم بعدش فقط شیر خودم فقط به بچه گرسنگی نده لطفا. بهش شیرخشک بده سیر بشه

وای اصلا نمیفهمم این مادرشوهرا چرا اینطوری ان حتما باید یه چیزی غیرمستقیم بگن که عروس بهش بربخوره ا ...

من همیشه از خواهر شوهرام تعریف میکنم اما دیروز یه مهمونی بزرگ داشتیم سالن گرفتیم در ضمن خونه مون هم کوچیک ،حالا خواهر شوهرم میگفت چرا خونه خودتون نگرفتین ؟بقیه خونه خودشون میگیرن گفتم شوهرم این طوری خواسته ،باز میگه چرا نوشابه تکی گرفتین خانوادگی میگرفتین میگم خوب نمیدونستم چند تا میز میشه به حساب برای داداششون دلسوزی میکنند حالا کمکم هم زیاد میکنند ولی حرفشون را باید بزنن چه کار کنیم میگم اخلاقش ولش کن

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
من همیشه از خواهر شوهرام تعریف میکنم اما دیروز یه مهمونی بزرگ داشتیم سالن گرفتیم در ضمن خونه مون هم ...

آره بعضیا زبونشون نیش داره ولشون کن اهمیت نده من یه مدت حرصم میگرفت اومدم مقابله به مثل کنم مادروهرم یه چیزی میگفت جوابو غیرمستقیم میدادم ولی بعدیه مدت حس بدی پیداکردم حس کردم اینجوری منم میشم مثل اون کم کم منم اخلاقای بد پیدا میکنم تصمیم گرفتم کاری نداشته باشم و مثل قبل خوب باشم و خوبی کنم

هرچند میدونم آدم اذیت میشه ولی چیکارمیشه کرد ماساکت باشیم خداجوابشونو میده

منم شیرم کم بود به دخترم کنارش شیر خشک هم کنارش میدادم اصلا خودتو واسه این چیزا ناراحت نکن بزار شیر خشک بخوره بهتر از اینکه گرسنه بمونه گناه داره. بعد 6 ماهگی که غذا خور شد دیگه بهش شیر خشک نده

همین دیروز بچم.گریه میکرد مادرشوهرم به بچم.میگه مادرت که شیرنداره بهت بده باید منتظر بمونی بابا جونت ...

سلام عزیزم پیامتو خوندم خواستم بگم شیر من بعد چهل روز زیاد شد اصلا جوش نزنی خوب بخواب خودتو خوب تقویت کن اصلا استرس به خودت راه نده حتما شیرت زیاد میشه

عجب

راستی یک دستگاه خوب هست بنام sns که می تونی از لوازم پزشکی بخری ولی یکم گرونه قیمتش 250 هزار تومان اگه بخری بچه ت همزمان هم می تونه شیر خودت و بخوره هم شیر خشک و اینطوری سینه تو بیشتر مک می زنه شیرت حتما بیشتر میشه 

عجب