2777
2789
عنوان

دوستان من عقدم و به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست
چه مدت همو میشناسید؟چقدر تو سختیا با هم برخورد داشتید؟ اگه زیر پنج ساله انتظارت بیجاستدرکت میکنم ولی ...

درآمدش اونقدر نیست که همیشه برام خرج کنه ولی هروقت داشته باشه کم نمیذاره.ولی حداقل میتونست بهم بگه

آنچه ازسرگذشت...شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت،اما گذشت. تاکه خواستیم یک دو روزی فکر کنیم، بر در خانه نوشت:"درگذشت".🍂🥀🍁

به نظرتون امروز برم باهاش صحبت کنم؟ یا وایسم حالش بهتر بشه؟

آنچه ازسرگذشت...شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت،اما گذشت. تاکه خواستیم یک دو روزی فکر کنیم، بر در خانه نوشت:"درگذشت".🍂🥀🍁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درآمدش اونقدر نیست که همیشه برام خرج کنه ولی هروقت داشته باشه کم نمیذاره.ولی حداقل میتونست بهم بگه

از اون گذشته به نام زن زدن چیزی رو تا اونجا که من میدونم تغییر نمیده کل خانوار رو در نظر میگیرن

شاید پدر شوهر شما اونقدر اموال نداره 

دارم میترکم از داخل.به خانواده نگفتم اگر زمانی بخوام بهشون بگم قطعا تصمیم جدایی خواهد بود 

از اون گذشته به نام زن زدن چیزی رو تا اونجا که من میدونم تغییر نمیده کل خانوار رو در نظر میگیرنشاید ...

پدر شوهرم اموالش زیاده چند نفر دیگه هم تو خانواده داشتیم که اموالشون به اسم زنشونه برای یارانه سرپرست خانوار مدنظره

حتما باهاش حرف بزن اما بذار خودت آروم بشی ایشونم تو شرایط خوبی باشه

تمام تصوراتم و باورام خراب شده به نظر شما من خیلی دارم حساسیت به خرج میدم یا واقعا مشکل جدیه؟

تمام تصوراتم و باورام خراب شده به نظر شما من خیلی دارم حساسیت به خرج میدم یا واقعا مشکل جدیه؟

نه خب کارش احساس بدی میده به آدم

البته شما که داری به جدایی فکر میکنی هم داری تند میری

باید با واقعیت هم آشنا بشید باهاش حرف بزنید بهرحال هر مردی یه بدیایی داره دیگه عزیز 

شاید در نظرش این بوده که با بنام زدن شما تغییری نمیکنه شرایط شما از کل اموال ایشون خبر ندارید احتمالا

نه خب کارش احساس بدی میده به آدمالبته شما که داری به جدایی فکر میکنی هم داری تند میریباید با واقعیت ...

بله درسته.ممنون که راهنمایی کردید و وقت گذاشتید.امیدوارم بتونم درست تصمیم بگیرم.